14.6.13

Φίμωτρο στην ενημέρωση από την πέμπτη φάλαγγα του ΣΥΡΙΖΑ…

από το lykavitos.gr

Πρωτοφανή πράγματα εκτυλίσονται τις τελευταίες ώρες στον χώρο του Τύπου, με θλιβερούς πρωταγωνιστές τους κομματικά εγκάθετους συνδικαλιστές των δημοσιογραφικών Ενώσεων, οι οποίοι φέρουν τεράστιο μερίδιο ευθύνης για το λουκέτο στην ΕΡΤ, η οποία είχε μετατραπεί σε παραμάγαζο της Κουμουνδούρου.
Η ίδια κομματική συνδικαλιστική συμμορία (δημοσιογράφων και τεχνικών) που αποδείχτηκε, λίγη και παντελώς ανίκανη να διαχειριστεί την τεράστια κρίση που μαστίζει τον δημοσιογραφικό κλάδo παίζει τις τελευταίες μέρες τα ρέστα της.
Φιμώνοντας επί της ουσίας τον Τύπο και απαγορεύοντας σε κανάλια και εφημερίδες να εκτελέσουν τον θεσμικό τους ρόλο και να ενημερώσουν την κοινή γνώμη για τις πολύ σοβαρές εξελίξεις που έχει δρομολογήσει η υπόθεση της ΕΡΤ.
Την ίδια στιγμή μεγάλα είναι τα ερωτηματικά και για την…χλιαρή(επιεικώς) αντίδραση των εκδοτών, των ιδιοκτητών και μετόχων των ιδιωτικών μέσων ενημέρωσης που σχεδόν ως… τροχονόμοι αποδέχονται τους καθοδηγούμενους από την Κουμουνδούρου σχεδιασμούς της συνδικαλιστικής συμμορίας των Δημοσιογράφων και Τεχνικών Τύπου.
Βεβαίως υπάρχει και το ΕΛΕΥΘΕΡΟ και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ διαδίκτυο.
Μέσα από το οποίο θα ακούγονται, είτε αρέσει είτε όχι στους διάφορους … Τρίμηδες οι σκληρές αλήθειες για την τεράστια ευθύνη των ΑΝΙΚΑΝΩΝ συνδικαλιστών των δημοσιογραφικών ενώσεων.
Η Ελλάδα δεν θα γίνει Βόρειος Κορέα…

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου