20.6.13

ΚΑΛΑΜΑΤΑ- Εκδήλωση για τον Μιχ.Στασινόπουλο !

Ο Γιώργος Παναγιωτόπουλος και ο Προκόπης Παυλόπουλος στη Καλαμάτα σε εκδήλωση για τον Μιχαήλ Στασινόπουλο, που διοργανώνει η σχολή πληροφορικής «Αλγόριθμος» στο «Καφέ Σινέ».
Στην Καλαμάτα θα παραβρεθούν σε τιμητική εκδήλωση για τον Μιχαήλ Στασινόπουλο ο κ. Γιώργος Παναγιωτόπουλος (πρόεδρος του συμβουλίου της επικρατείας ε.τ. και πρόεδρος του Ιδρύματος Διοικητικού Δικαίου Μ.ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ) και ο κ.Προκόπης Παυλόπουλος με την ιδιότητα του καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών. 
Συγκεκριμένα οι κύριοι Παναγιωτόπουλος και Παυλόπουλος θα απευθύνουν χαιρετισμό και ομιλία σε εκδήλωση αφιερωμένη στον Μεσσήνιο Μιχαήλ Στασινόπουλο,  που διοργανώνει η σχολή πληροφορικής «Αλγόριθμος» στη Καλαμάτα, στον υπαίθριο χώρο  του  «Καφέ Σινέ» το Σάββατο 29 Ιουνίου στις 9:00 μ.μ.  
Στην εκδήλωση θα προβληθεί ντοκιμαντέρ που δημιούργησαν οι μαθητές της σχολής για τον Μιχαήλ Στασινόπουλο και θα βραβευθούν από το Ίδρυμα Μιχαήλ Στασινοπούλου, οι μαθητές που διακρίθηκαν σε διαγωνισμό με θέμα το έργο του Μιχαήλ Στασινόπουλου. Τον διαγωνισμό  διοργάνωσε η σχολή «Αλγόριθμος» τον περασμένο Οκτώβριο με αφορμή τη συμπλήρωση δέκα χρόνων από το θάνατο του ακαδημαϊκού, δικαστή και πρώτου προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας μετά τη μεταπολίτευση Μιχαήλ Στασινόπουλου. 
Τον συντονισμό της εκδήλωσης έχει ο Γιάννης Λάσκαρης (πληροφορίες 6945 568387).Αρωγοί της εκδήλωσης είναι το Ίδρυμα Μ.Στασινοπούλου, ο Σωτήρης Θεοδωρόπουλος και οι ιδιοκτήτες του Καφέ Σινέ  Θανάσης και Βαγγέλης Αναγνωσταράς.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου