15.6.13

ΣΟΚ: Πεθερά και κουνιάδα δολοφόνησαν τον αστυνομικό !

Σοκ προκαλούν τα στοιχεία για την υπόθεση δολοφονίας του 37χρονου υπαρχιφύλακα στη Θεσπρωτία.

Από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας και το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, εξιχνιάστηκε η υπόθεση της ανθρωποκτονίας 37χρονου αστυνομικού, που διαπράχθηκε την Τέταρτη 12.06.2013, στην περιοχή «Κιοσέικα» στο Μαυρομάτι.

Για την υπόθεση αυτή, ταυτοποιήθηκαν ως δράστιδες, η 42χρονη κουνιάδα του θύματος, η οποία είχε βρεθεί στο χώρο της ανθρωποκτονίας τραυματισμένη στο κεφάλι, καθώς και η 60χρονη μητέρα της - πεθερά του θύματος.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της μεθοδικής αστυνομικής έρευνας διακριβώθηκε η εμπλοκή – συμμετοχή των δύο γυναικών, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση, αξιοποίηση, ανάλυση και συσχέτιση όλων των στοιχείων και των ενδείξεων, που προέκυψαν, σε συνδυασμό με τα ευρήματα, τα οποία εντοπίστηκαν στην αυτοψία του χώρου του εγκλήματος.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της προανάκρισης, η 42χρονη εξεταζόμενη, ομολόγησε το έγκλημα και περιέγραψε με λεπτομέρειες το κίνητρο, τον τρόπο, το χρονικό και τις επιμέρους συνθήκες διάπραξης της ανθρωποκτονίας.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού για οικονομικής φύσης διαφορές, οι δυο γυναίκες, ενεργώντας από κοινού, προκάλεσαν τραύματα στο θύμα, ενώ επιπλέον η 42χρονη τον πυροβόλησε τέσσερις φορές με πιστόλι, το οποίο βρέθηκε κρυμμένο κοντά στο χώρο του εγκλήματος, σε σημείο που υποδείχθηκε από την ίδια.

Σε βάρος των δυο γυναικών σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και συνελήφθησαν με εντάλματα της Ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.
Σήμερα οι δυο συλληφθείσες οδηγούνται στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου