29.6.13

ΣΟΚ-Φίδι επιτέθηκε σε καθηγήτρια στο προάυλιο του σχολείου !!!

Το ερπετό που βγήκε μέσα από τα χορτάρια του προαυλίου του σχολείου, τυλίχτηκε στο πόδι της και την δάγκωσε κάνοντάς την να ουρλιάξει από τον πόνο

Δεν τελείωσε και πολύ ευχάριστα η σχολική χρονιά για μια καθηγήτρια του 1ου Λυκείου στο Κιλκίς, αφού έμελλε να ζήσει μια μικρή περιπέτεια που την αναστάτωσε. Καθώς αποχωρούσε μαζί με άλλους καθηγητές από το σχολείο δέχθηκε επίθεση από φίδι!

Το ερπετό που βγήκε μέσα από τα χορτάρια του προαυλίου, τυλίχτηκε στο πόδι της και την δάγκωσε κάνοντάς την να ουρλιάξει από τον πόνο! Αμέσως έτρεξαν κοντά της οι συνάδελφοί της που την μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Για καλή της τύχη το φίσι ήταν λαφιάτης, που δεν είναι δηλητηριώδες, έτσι νοσηλεύτηκε για μια ημέρα για το φόβο μόλυνσης και στην συνέχεια πήρε εξιτήριο.

Η βλάστηση στο προαύλιο είχε πυκνώσει από την άνοιξη και ο δήμος Κιλκίς είχε ζητήσει να καθαρίσει τα αγριόχορτα και να κλαδέψει τα χόρτα, αλλά οι καθηγητές ζήτησαν να γίνει αυτό αφού τελειώσουν οι εξετάσεις για να μην ενοχλούνται οι μαθητές. 

Ωστόσο, ο καθαρισμός καθυστέρησε καθώς στην πόλη λειτουργούν  45 σχολεία, αλλά ο δήμος διαθέτει μόνο πέντε άτομα προσωπικό.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου