15.6.13

Βαριά ήττα της παρέας των Τρίμηδων την ΕΣΗΕΑ

 lykavitos.gr
Τεράστια ήττα υπέστη η πέμπτη φάλαγγα της Κουμουνδούρου η οποία διοικεί σήμερα την ΕΣΗΕΑ, αφού δεν κατάφερε τελικά να επιβάλει στα Μέσα Ενημέρωσης και δη στις εφημερίδες την ολοκληρωτική και φασίζουσα λογική της…

Σήμερα το σύνολο των εφημερίδων, του Σαββάτου και της Κυριακής, κυκλοφόρησαν κανονικά και έτσι ο Έλληνας πολίτης θα μπορέσει να έχει μια σφαιρική ενημέρωση για τις εξελίξεις.
Βαριά λοιπόν η ήττα για την άθλια παρέα του Τρίμη και των κοματόσκυλων της ΕΣΗΕΑ που επιχείρησαν να επιβάλουν καθεστώς Βορείου Κορέας στην ενημέρωση, μέσα από ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ απαγορεύσεις στην πληροφόρηση των ελλήνων πολιτών.
Πρόκειται για την ίδια άθλια παρέα, που πήρε κυριολεκτικά στον λαιμό της χιλιάδες εργαζόμενους στην ΕΡΤ, με τις συνεχείς στάσεις και απεργίες στην κρατική τηλεόραση που προκάλεσαν την δικαιολογημένη αντίδραση της κυβέρνησης.
Το σύνολο των άνεργων και τσακισμένων από την ανικανότητα της ΧΕΙΡΟΤΕΡΗΣ διοίκησης της ΕΣΗΕΑ μετά την μεταπολίτευση οφείλει να αναλάβει πρωτοβουλίες.
Αφού οι γελοίες πρακτικές των Τρίμηδων, οδηγούν νομοτελειακά στην διάλυση ενός από τα εναπομείναντα ισχυρά σωματεία εργαζομένων στον Τόπο…
Ο ΙΑΝΟΣ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου