14.6.13

Αυτοκτόνησε λίγο πριν παντρέψει την κόρη του ..

Η αυτοκτονία του εργολάβου στην Κομοτηνή έντυσε στα μαύρα την οικογένειά του, που ετοιμαζόταν να παντρέψει τη μικρότερη κόρη 
Ο 52χρονος εργολάβος έδωσε τέλος στη ζωή του, στο σπίτι που ζούσε με τη γυναίκα και τη μικρότερη κόρη του, που ήταν αρραβωνιασμένη και ετοιμαζόταν να παντρευτεί. 
Σύμφωνα με το e-evros.gr, αυτοκτόνησε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας (10-06-2013) χρησιμοποιώντας ένα σεντόνι.

Η γυναίκα του, που τον βρήκε κρεμασμένο στο υπνοδωμάτιο, ειδοποίησε τη μεγαλύτερη κόρη του, που ήταν παντρεμένη και τον μετέφεραν σε νοσοκομείο. Εκεί όμως οι γιατροί, διαπίστωσαν τον θάνατό του και ανακοίνωσαν την τραγική είδηση στους συγγενείς του.

Η τελευταία πράξη του δράματος παίχτηκε χθες (13-06-2013), στο νεκροταφείο της πόλης, όπου συγγενείς, φίλοι και πλήθος κόσμου που γνώριζε τον εργολάβο, τον συνόδεψε στην τελευταία του κατοικία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αυτόχειρας δεν αντιμετώπιζε ούτε οικονομικά, ούτε ψυχολογικά προβλήματα.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να εξηγήσουν τα αναπάντητα ερωτήματα που άφησε πίσω της η αυτοκτονία και συνεχίζουν να παίρνουν καταθέσεις από φιλικά και συγγενικά του πρόσωπα...

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου