30.6.13

Ένας νεκρός και Έξι τραυματίες σε τροχαίο στην Ιστιαία

Τραγωδία χθές το βράδυ στη Βόρεια Εύβοια όπου και σημειώθηκε σφοδρή μετωπική σύγκρουση με ένα νεκρό και έξι τραυματίες. Στήθηκε επιχείρηση για τη διακομιδή των τραυματιών, ενώ δύο παιδιά μεταφέρθηκαν και νοσηλεύονται στο Παίδων.
Το τροχαίο έγινε λίγο πριν τις 9:00 χθες βράδυ στο δρόμο Ιστιαίας - Πευκί, στη θέση "Πλατανιάς".
Στο ένα αυτοκίνητο επέβαινε οικογένεια. Ένας πυροσβέστης 50 ετών,η σύζυγός του, τα δύο τους παιδιά και το ανιψάκι τους. 
Στο δεύτερο αυτοκίνητο επέβαιναν δύο άνδρες.
Για άγνωστο λόγο τα δυο αυτοκίνητα, συγκρούστηκαν μετωπικά. Στο σημείο τoυ ατυχήματος έσπευσαν πυροσβέστες από την Π.Υ. Ιστιαίας, ασθενοφόρα του Κέντρου Υγείας Ιστιαίας και του ΕΚΑΒ και αστυνομικοί του Α.Τ. Ιστιαίας.
Οι επτά τραυματίες  απεγκλωβίστηκαν από τους πυροσβέστες και μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας. Εκεί οι γιατροί έκριναν πως η κατάστασή τους ήταν σοβαρή πως έπρεπε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο της Λαμίας
Αρχικά έγινε προσπάθεια μέχω πολιτικών να πετάξει ελικόπτερο. Αν και τα φώτα του σταδίου άναψαν προκειμένου να προσγειωθεί το ελικόπτερο, αυτό δεν πέταξε... έτσι επιστρατεύτηκαν φέρρυ της γραμμής Αιδηψός - Αρκίτσα.
Τρία ασθενοφόρα με δύο τραυματίες το καθένα, ξεκίνησαν για το Περιφερειακό Νοσοκομείο Λαμίας περνώντας με τον ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ IV.
Στο λιμάνι της Αρκίτσας, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και του Κέντρου Υγείας Αταλάντης  παρέλαβαν τους τραυματίες με προορισμό το Νοσοκομείο της Λαμίας, Μαζί τους και ένα ασθενοφόρο της Ιστιαίας.
Λίγο αργότερα άλλο ένα ασθενοφόρο με τον τελευταίο ασθενή ξεκίνησε από την Ιστιαία για Λαμία, περνώντας με το φέρρυ ΚΑΠΕΤΑΝ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ.
Σύμφωνα με πληροφορίες τα παιδιά διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα.
Πιο σοβαρά είναι τραυματισμένη η 48χρονη σύζυγος του πυροσβέστη, η οποία μπήκε αμέσως στο χειρουργείο,αλλά τελικά δεν κατόρθωσε να κρατηθεί στην ζωή , ενώ σοβαρά τραυματίστηκαν τόσο ο 50χρονος πυροσβέστης, όσο και ο Αλβανός συνοδηγός του άλλου αυτοκίνητου.
Πηγή:istiaianews.blogspot.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου