2.7.13

ΣΟΚ-35 χρονη μεθούσε τα παιδιά φίλων της και συνευρισκόταν ερωτικά μαζί τους

Δεν πίστευαν στα αυτιά τους οι δικαστές, όταν η Courtney Sue Reschke από το Αϊντάχο των ΗΠΑ παραδέχτηκε μπροστά στους -πρώην- φίλους της κατά την διάρκεια δίκης, πώς … μεθούσε τα  15 χρονα παιδιά τους και…. συνευρισκόταν μαζί τους σεξουαλικά.
Η 35 χρονη Courtney, η οποία είναι μητέρα τριών παιδιών, είχε έρθει σε σεξουαλική επαφή με τα ανήλικα παιδιά αρκετών φίλων της και μάλιστα αρκετές φορές, αφού πρώτα τους έδινε να καταναλώσουν μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.
Στην έκθεση σύλληψης της αστυνομίας αναφέρεται χαρακτηριστικά… κατά την διάρκεια της σεξουαλικής επαφής με έναν 15 χρονο ο 5 χρονος γιός της εισήλθε στο δωμάτιο ανοίγοντας την πόρτα αλλά αυτή τον αγνόησε παντελώς συνεχίζοντας  την σεξουαλική επαφή με τον 15 χρονο…
Το δικαστήριο την καταδίκασε σε 20 χρόνια φυλάκιση για συνολικά 11 κακουργήματα, μεταξύ των οποίων ήταν παιδική κακοποίηση και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.
 «Φέρθηκα χαζά και αμελώς. Θέλω το δικαστήριο να γνωρίζει πως διέπραξα αυτά τα εγκλήματα και αξίζω να τιμωρηθώ», είπε η ίδια πριν την έκδοση της απόφασης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου