11.7.13

Νεκρή 44χρονη μετά από πτώση από τον 5ο όροφο..

Τραγικό τέλος έδωσε στη ζωή της, μια 44χρονη γυναίκα, η οποία στις 12.15 σήμερα το μεσημέρι, έπεσε στον ακάλυπτο, από το ύψος του 5ου ορόφου, αφού ξέφυγε της προσοχής της μητέρας της, που εκείνη την ώρα σιδέρωνε, ανέβηκε από τη σκάλα στον πέμπτο όροφο και, αφού χρησιμοποίησε σκαμνί για ν’ ανέβει στο υπερυψωμένο παράθυρο, πήδηξε στο κενό και έπεσε στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας.

Η αυτοκτονία σημειώθηκε επί της οδού Κυρίλλου, στη Ν. Ιωνία, ενώ έγινε γνωστό ότι η άτυχη γυναίκα έπασχε από ψυχολογικά προβλήματα, παλιότερα είχε νοσηλευτεί και έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή. Σε κατάσταση σοκ, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου η μητέρα της άτυχης γυναίκας, μη μπορώντας να πιστέψει αυτό που έγινε με την κόρη της.

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, όταν στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου (όπου, σύμφωνα με γείτονες, διαμένει η αδελφή της αυτόχειρος με τον σύζυγό της και εδώ και έναν χρόνο φιλοξενούνταν η μητέρα της με την 44χρονη). Η ηλικιωμένη γυναίκα σιδέρωνε και προφανώς δεν αντιλήφθηκε την 44χρονη που διέφυγε της προσοχής της βγήκε από το διαμέρισμα και ανέβηκε από τη σκάλα. Στο σημείο μεταξύ 5ου και 6ου ορόφου, η γυναίκα, για να φτάσει στο υπερυψωμένο παράθυρο, τοποθέτησε ένα σκαμνί, πάτησε πάνω και έπεσε στο κενό.

Τη γυναίκα που έπεσε αντιλήφθηκαν γείτονες που ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, ενώ η πρώτη μονάδα που έφτασε επί τόπου μετέφερε τη μητέρα της 44χρονης γυναίκας στο Νοσοκομείο, καθώς βρισκόταν σε κατάσταση σοκ.

Επί τόπου πήγε και η Αστυνομία, που απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Η σορός της αυτόχειρος μεταφέρθηκε με δεύτερο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο.
Όπως υποστηρίζουν γείτονες, η 44χρονη γυναίκα λάμβανε φαρμακευτική αγωγή εδώ και χρόνια, διότι αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Παλιότερα δε είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική.

magnesianews.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου