11.7.13

ΚΑΛΑΜΑΤΑ- Στό ΕΣΠΑ και το Π.Ι.Πεταλιδίου ;

Σύσκεψη με  το Διοικητή του Νοσοκομείου Καλαμάτας κ. Γεώργιο Μπέζο πραγματοποίησε  στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας κ. Παναγιώτης Αλευράς  την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013,με τη συμμετοχή  της Προέδρου του Συμβουλίου Αρχιτεκτονικής Π.Ε. Μεσσηνίας κ. Ελένης Κουζή ,καθώς και υπηρεσιακών παραγόντων των  Τεχνικών Υπηρεσιών  της Περιφερειακής Ενότητας  Μεσσηνίας και του Νοσοκομείου Καλαμάτας.
Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν η ένταξη στο ΕΣΠΑ της κατασκευής του  νέου  Περιφερειακού Ιατρείου Πεταλιδίου ,προϋπολογισμού 270.000,00 €. Όπως υπογραμμίστηκε στη συζήτηση, έγινε αναπροσαρμογή της οικοδομικής άδειας, με παρεμβάσεις διαμόρφωσης του περιβάλλοντος χώρου  και αναμένεται την επόμενη εβδομάδα να περάσει από την έγκριση του Συμβουλίου Αρχιτεκτονικής, ενώ ο φάκελος του έργου, έως το τέλος του μήνα ,θα υποβληθεί προς ένταξη στο ΕΣΠΑ,
Αξίζει να σημειωθεί ότι το επόμενο διάστημα ξεκινούν οι εργασίες κατασκευής δύο  ακόμη  νέων Περιφερειακών Ιατρείων ,ενταγμένων  στο ΕΣΠΑ, αυτού της Μεθώνης  που έχει ήδη δημοπρατηθεί  ,καθώς και του Βλαχόπουλου,  που θα δημοπρατηθεί 23-7-2013.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου