3.7.13

Πασίγνωστη τραγουδίστρια έπεσε θύμα άγριου βιασμού!

rivera2.jpg
Αποκάλυψη-σοκ έκανε ηπολύ γνωστή τραγουδίστρια στην αυτοβιογραφία της η οποία εκδόθηκε πριν από λίγες ημέρες, στην επέτειο των 44ων γενεθλίων της. 
Tο γύρο του διαδικτύου κάνουν οι σοκαριστκές αποκαλύψεις και η εξομολόγηση ψυχής που είχε κάνει η ίδια η Jenni Rivera στην αυτοβιογραφία της, όπου αναφέρεται στον άγριο βιασμό της από τρεις άνδρες, αλλά και στο πως αυτό της άλλαξε τη ζωή μια για πάντα:
«Μια σκοτεινή νύχτα του Ιανουαρίου του 1997, στο πίσω κάθισμα ενός λευκού sports car, η ζωή μου άλλαξε για πάντα. Μετά από τα γυρίσματα του πρώτου μου βιντεοκλίπ για το "La Chacalosa" με κυνήγησαν στο αυτοκινητόδρομο τρεις άντρες σε ένα sports car. Ένας από αυτούς ήταν κάποιoς, το φλερτ του οποίου είχα αποκρούσει λίγες ώρες πιο πριν.Εκείνος ήταν που με βίασε. Όταν, αφού τελείωσε, με πέταξε στο πεζοδρόμιο, από μέσα μου ευχαριστούσα τον θεό γιατί η δοκιμασία μου είχε πια τελειώσει. Αλλά η ζημιά είχε πια γίνει».
Μετά τη βροχή όμως, πάντα βγαίνει ο ήλιος, και κάτι τέτοιο συνέβη με την τεράστιου βεληνεκούς τραγουδίστρια της Λατινικής Αμερικής, η οποία μιλά και για τον μοναδικό άνδρα που της έκλεψε την καρδιά, χαρίζοντας την τον ΠΡΩΤΟ της οργασμό, σε ηλικία 33 ετών!
Τέλος, από τις επίσης σοκαριστικές αποκαλύψεις που κάνει στην αυτοβιογραφία της, είναι και η στιγμή που διηγείται πως αντέδρασε όταν έμαθε ότι ο πρώτος της σύζυγος είχε βιάσει την αδερφή της και με τη μεγαλύτερη κόρη της!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου