1.7.13

Θα ανταποκριθεί ο Τατούλης στο "Προσκλητήριο"Σαμαρά ;

Ο Σαμαράς κάλεσε! 
Ο Τατούλης θα πάει, όπως οι Μαρκόπουλος-Σολδάτος; 
Η θέλει "χρίσμα" έν...λευκώ;

Η πρόσκληση Σαμαρά προς όλους απο το βήμα του 9ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας, χαρακτήρισε τις εργασίες των τριών ημερών.
Μια πρόσκληση που απηύθυνε ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Ν. Δ όχι μόνο σε διεγραμμένους,...αποστασιοποιημένους και "θυμωμένους", αλλά και σε πολίτες είτε άλλων κομμάτων, είτε πολιτικά...αστέγων!
´Αμεση ήταν η ανταπόκριση απο πολλούς, με κυρίαρχη (μέχρι στιγμής) την...επιστροφή στη Ν. Δ,  των Μαρκόπουλου και Σολδάτου.
Ωστόσο υπάρχουν και οι ...περίεργες, ταυτόχρονες δηλώσεις στελεχών.
 Όπως του Μ. Βορίδη (για τον Ανδρέα Παπανδρέου) και του Β. Πολύδωρα (για την...συνεργασία με την "Χρυσή Αυγή").
        Η ΘΕΣΗ ΤΑΤΟΥΛΗ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ;
Μέσα σ´αυτό το Πολικό Τοπίο, θα ...κληθεί ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης (ίσως... προκληθεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Τετάρτης), να πάρει θέση στις νέες πολιτικές εξελίξεις.
Είναι απαραίτητο να ξεκαθαρίσει τη θέση του, ο κ. Τατούλης για τους εξής λόγους:
1ον. Είναι Περιφερειάρχης λόγω στήριξης  του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του 2010, τότε που ήταν πανίσχυρο και σχεδόν το σύνολο των Συμβούλων που εκλέχθηκαν με την Παράταξη Τατούλη, είναι σημαντικά στελέχη του κόμματος  και μάλιστα ...Παπανδρεϊκά.
2ον. Θέλει και επιδιώκει "χρίσμα" απο τη Ν. Δ και τον Σαμαρά για τις επόμενες εκλογές.
 Όμως τι θα κάνει τώρα που άνοιξε ο δρόμος της επιστροφής των διεγραμμένων; Θα επιστρέψει (όπως οι Μαρκόπουλος-Σολδάτος) αφήνοντας τους συνεργάτες του ...μετέωρους η θα ...απαιτήσει ειδική πρόσκληση απο τον Σαμαρά, ώστε να "καλύψει" την Πασοκική καταγωγή των Π. Συμβούλων;
3 ον. Θα πάρει θέση στην δήλωση Πολύδωρα, σχετικά με την "Χρυσή  Αυγή" ;
Φυσικά υπάρχει και η περίπτωση να αναβληθεί, πάλι το Π . Σ λόγω έλλειψης απαρτίας και να αποφύγει ο Περιφερειάρχης ενδεχόμενη ερώτηση απο Συμβούλους η Παρατάξεις.
Ωστόσο τα δημοσιογραφικά ερωτήματα θα τεθούν και αναμένονται οι...απαντήσεις!
Astritis

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου