20.7.13

Το Μεγάλο Στήθος διευκολύνει... τον Οργασμό !

Υποψιαζόμασταν ότι το μεγάλο στήθος διευκολύνει τον οργασμό των αντρών, αλλά σύμφωνα με μια νέα μελέτη και οι γυναίκες που έχουν κάνει προσθετική μαστού απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ, από ότι πριν από την επέμβαση.
Το 70% των γυναικών που πήρε μέρος στην έρευνα του RealSelf.com, απάντησε ότι νοιώθει μεγαλύτερη ικανοποίηση κατά τη διάρκεια του σεξ!
Και όχι μόνο… καθώς το 61% απάντησε ότι κάνει περισσότερο σεξ!
Το Real Self, μία online κοινότητα με άτομα τα οποία έχουν κάνει επεμβάσεις αισθητικής, οργάνωσε την έρευνα για ένα διάστημα δύο εβδομάδων με ζητούμενο, να πουν οι γυναίκες που έχουν κάνει προσθετική στήθους τις εμπειρίες τους κάτω από τα… σεντόνια μετά την επέμβαση.
Τα ευρήματα έδειξαν ότι όσες είχαν υποβληθεί σε προσθετική στήθους, έρχονταν πιο εύκολα σε οργασμό και γενικά ερεθιζόντουσαν πιο εύκολα.
Ο Dr. Andrew P. Trussler, πλαστικός χειρούργος στο Dallas και βοηθός στην έδρα πλαστικής χειρουργικής στο Πανεπιστήμιο του Τέξας, είπε στο Real Self: «Τα αποτελέσματα της έρευνας δεν με εντυπωσιάζουν. Εχω δει μεγάλες αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο ντύνονται όσες κάνουν προσθετική στήθους και πως συμπεριφέρονται στο γραφείο.
Κατά την άποψή μου, μετά την επέμβαση οι γυναίκες νοιώθουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και εύκολα μπορεί να γίνει κατανοητό, ότι όταν αποκτάς μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου βελτιώνεις και άλλους τομείς στη ζωή σου».
Περίπου ένα εκατομμύριο γυναίκες έχουν κάνει προσθετική στήθους τα τελευταία τρία χρόνια στην Αμερική.
• Μία επέμβαση στις ΗΠΑ κοστίζει από 5.000 έως 8.000€, περίπου.
69magazine.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου