12.7.13

Μίζες, έρωτες και παράνομες άδειες σε ξενοδοχεία...

ΟΣΜΗ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ: Χοντρή «φάμπρικα» υπαλλήλων του ΕΟΤ της Πάτρας
– Μονάδα ωφελήθηκε πάνω από 1.200.000€!!!
Μαγαζί γωνία έχει γίνει ο ΕΟΤ της Πάτρας με υπαλλήλους και «επιχειρηματίες» να ωφελούνται τα μέγιστα. Παρανομίες, μίζες, σεξ, έρωτες με μανδύα κοινωνικών συναναστροφών συνθέτουν το πάζλ της δραστηριότητας συγκεκριμένων υπαλλήλων στην περιοχή.
Αποκορύφωμα των όσων συμβαίνουν στο βασίλειο του ΕΟΤ στην Δυτική Ελλάδα, ο τρόπος με τον οποίο ξενοδοχειακή μονάδα στην Ηλεία βρέθηκε μέσα από μπαράζ περίεργων και παράτυπων πράξεων, όχι μόνο να εξασφαλίσει τη λειτουργία της, αλλά και να επιχορηγηθεί με το ποσό του 1.200.000€.
Όπως προκύπτει από το περιεχόμενο  ΕΔΕ η οποία πραγματοποιήθηκε μετά από μπαράζ καταγγελιών και αποκαλύψεων, στο «κόλπο» ενέχονται πέντε υπάλληλοι της περιφερειακής υπηρεσίας  τουρισμού Δυτικής Ελλάδος του ΕΟΤ και βαρύνονται με αδικήματα που εμπίπτουν του ποινικού κώδικα, της παράβασης καθήκοντος, της παράβασης του Δημοσιοϋπαλληλικού κώδικα, ενώ για συγκεκριμένα πρόσωπα (γυναίκα) γίνεται και αναφορά ακόμα και για σύναψη …διαπροσωπικών σχέσεων με σκοπό το ίδιο όφελος!!! (και όχι μόνο.
Όλα αφορούν στον τρόπο με τον οποίο ξενοδοχειακή μονάδα στην Ηλεία,  έλαβε ειδικό σήμα λειτουργίας, με «σπρώξιμο» συγκεκριμένων υπαλλήλων, λαμβάνοντας μάλιστα και επιχορήγηση 1.200.000€.
Για να συμβεί αυτό αλλοιώθηκαν ημερομηνίες κατά τις οποίες εμφανίζεται να λειτουργεί η μονάδα, ενώ δεν απασχολούσε ούτε μισό υπάλληλο, με αποκορύφωμα το γεγονός, πως για την περίοδο που με την βοήθεια υπαλλήλων το ξενοδοχείο έγινε αποδεκτό πως λειτουργούσε, αυτό δεν είχε καν ρεύμα!!! καθώς δεν υπήρχε σύνδεση από τη ΔΕΗ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΚΟΣΜΟΣ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου