4.7.13

Συμβολική διαμαρτυρία Ποδηλατών Καλαμάτας για θέσεις στάθμευσης ποδηλάτων στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας

Σε συνέχεια των δύο επιστολών που έχουμε στείλει στο Δήμο Καλαμάτας σχετικά με την έλλειψη θέσεων στάθμευσης στην ανακαινισμένη Κεντρική Πλατεία, οι Ποδηλάτες και Πεζοί Καλαμάτας - Critical Mass οργανώνουν συμβολική κατάληψη της πλατείας, με σκοπό την ανάδειξη του προβλήματος.
Στο παρακάτω link  http://cyclistsofkalamata.blogspot.gr/2013/07/blog-post.html θα δείτε την επιστολή  που έχουμε στείλει στον Δημο Καλαμάτας με τις προτεινόμενες θέσεις για σταθμευση των ποδηλάτων και επισης καποια ενδεικτικά σχέδια.
Για αυτόν τον λόγο την Παρασκευή 5 Ιουλίου στις 9μιση το βράδυ, για 15 λεπτά θα "καταλάβουμε" την πλατεία απλώνοντας τα ποδήλατά μας στους χώρους της. Κατά τη διάρκεια της "κατάληψης" θα μοιράσουμε ενημερωτικό υλικό στους διερχόμενους σχετικά με το συγκεκριμένο ζήτημα αλλά και τις δράσεις μας.
Φυσικά δε θα δημιουργήσουμε καμία φασαρία και δε θα εμποδίσουμε κανενός τη διέλευση. Απλά θέλουμε να τονίσουμε το πρόβλημα της σημερινής άναρχης στάθμευσης ποδηλάτων σε κάθε διαθέσιμο δέντρο ή στύλο της πλατείας.
Πρέπει να μαζευτούμε όσο περισσότεροι γίνεται ώστε να δημιουργήσουμε την Κρίσιμη Μάζα (Critical Mass) ώστε να πιεστεί η δημοτική αρχή να δώσει άμεση λύση στο πρόβλημα.
Βάλτε τα φωτάκια σας να αναβοσβήνουν, ώστε να είμαστε εντυπωσιακοί!
Σας περιμένουμε όλους με τα ποδήλατά σας, αλλά και όσους ενδιαφέρεστε για την περιποιημένη εικόνα της πλατείας.

με εκτίμηση
Ποδηλάτες Καλαμάτας

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου