18.7.13

Στην Πάτρα οι πολυκατοικίες ...αναστενάζουν!

To έλα να ακούσεις τα ξημερώματα σε διαμέρισμα 2ου ορόφου πολυκατοικίας στις νότιες συνοικίες της Πάτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες κατοίκων από τα άλλα διαμερίσματα, αλλά και γείτονες, οι ''ερωτικές κραυγές'' που έβγαιναν από το συγκεκριμένο διαμέρισμα δεν τους άφησαν στην κυριολεξία να κοιμηθούν ούτε λεπτό. 

Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά είπαν οι κάτοικοι, τα άτομα που βίσκονταν στο ''ερωτικό'' σπίτι ήταν σίγουρα παραπάνω από δύο, γεγονός που φέρνει στο μυαλό πολλών περίεργες σκέψεις και εικόνες ''Ξεκίνησαν στις 12 τα μεσάνυχτα και σταμάτησαν στις 5 το πρωί. Απορώ που τη βρίσκουν την δύναμη. Βέβαια το όλο θέμα εκτός από ενοχλητικό είναι συγχρόνως και τραγελαφικό οφείλω να ομολογήσω''. Αυτά είπε στην εφημερίδα Γνώμη ο Α.Κ. κάτοικος του 3ου ορόφου της επίμαχης πολυκατοικίας.

Να σημειώσουμε πως, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, στο επίμαχο διαμέρισμα, στο οποίο κατοικεί μια 22χρονη φοιτήτρια από την Αθήνα, ο κόσμος που μπαινοβγάινει καθημερινά είναι αρκετός και μάλιστα με ποικιλία ωραίων αγοριών.

Το μόνο σίγουρο πλέον είναι, πως οι γυναίκες της γειτονιάς θα πρέπει να προσέχουν λίγο παραπάνω τους συζύγους τους από δω και πέρα...Ο κίνδυνος καραδοκεί και είναι γένους θυληκού...!

: dete

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου