Ως γνωστόν χθες η Γιάννα Αγγελοπούλου διέψευσε ότι πάει για δήμαρχος Αθηναίων μέσω του ΣΥΡΙΖΑ. Και ο Γιώργος Παπαχρήστος απαντά  μέσω της στήλης του τόσο στον ΣΥΡΙΖΑ όσο και στην κ.Αγγελοπούλου για τα περί υποψηφιότητάς της .
Ο δημοσιογράφος γράφει χαρακτηριστικά: «Τα περί ''κατασκευής'' φυσικά τα επιστρέφω ως έχουν: είναι η ζωή εκείνη που θα δείξει, και εγώ έχω την υπομονή να περιμένω δέκα μήνες. Εάν πάλι δεν τα καταφέρει (να είναι υποψήφια δυνάμεων ευρέος φάσματος), θα επικαλεστώ την πρόταση του τεράστιου Μίμη Ανδρουλάκη ο οποίος την εποχή της παντοδυναμίας της και απαυδισμένος από τα καμώματά της είχε προτείνει το καταπληκτικό: "Ας την κάνουμε αντιβασιλέα επιτέλους, να πάψει να μας ζαλίζει"!
Στην υπόθεση, όπως ήταν φυσικό, παρενέβη και ο ΣΥΡΙΖΑ με σχόλιο το οποίο θα αποδώσω στο αγόρι με το βελούδινο βλέμμα Σκουρλέτη καθώς βρίθει προσωπικών επιθέσεων εις βάρος μου -προφανώς επειδή δεν μπορεί να με... "πετύχει" όπως διαδίδει από εδώ και εκεί. Κατά το σχόλιο "τέτοιο θέμα δεν υφίσταται"».