18.7.13

ΚΑΛΑΜΑΤΑ- Ο σύλλογος «ΓΛΥΚΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑ» στον Γ.Μπέζο

Στα πλαίσια της τακτικής επικοινωνίας  που έχει η Διοίκηση του Νοσοκομείου Καλαμάτας με τον Σύλλογο Διαβητικών Νομού Μεσσηνίας «ΓΛΥΚΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑ», πραγματοποιήθηκε συνάντηση σήμερα Πέμπτη 18.07.2013 στο γραφείο του Διοικητή, προκειμένου να ενημερωθούν για την πορεία λειτουργίας του Διαβητολογικού Ιατρείου καθώς και για την προμήθεια του νέου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού (Green Laser Φωτοπηξίας)

Με αφορμή την σημερινή συνάντηση ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας κ.Γεώργιος Μπέζος δήλωσε:

« Σήμερα συναντήθηκα με το προεδρείο του Συλλόγου Διαβητικών Ν.Μεσσηνίας “ΓΛΥΚΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑ” στο πλαίσιο της ουσιαστικής συνεργασίας που έχουμε οικοδομήσει τώρα τρία χρόνια.

Συζητήσαμε για την λειτουργία του Διαβητολογικού Ιατρείου αποδίδοντας από την πλευρά τους τα εύσημα και τα συγχαρητήρια στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για την άψογη οργάνωση και λειτουργία του Ιατρείου. Επισημαίνεται ότι αυτή τη στιγμή παρακολουθούνται 500 ασθενείς-διαβητικοί.
Επίσης τους ενημέρωσα για το νέο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό που παρέλαβε η Οφθαλμολογική Κλινική του Νοσοκομείου και που χάρη σ’αυτόν θα μπορούν να εκτελούνται εφεξής σημαντικές εξετάσεις που σχετίζονται με την διαβητική αμφιβληστροειδοπάθεια.

Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω θερμά την Πρόεδρο του Συλλόγου κ.Αθανασία Καρούνου και τα μέλη του για την καλή συνεργασία τους.

Τέλος θέλω να δώσω θερμά συγχαρητήρια στους ιατρούς που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για την αποτελεσματική λειτουργία του Διαβητολογικού Ιατρείου και συγκεκριμένα τον κ.Γκιούλο Νικόλαο, την κ.Ξυδιά Νικολέττα και τον κ.Μακρή Αναστάσιο, καθώς επίσης και την κ.Σπανού Αδαμαντία επισκέπτρια υγείας και την κ.Αντωνοπούλου Δήμητρα Νοσηλεύτρια»

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου