5.7.13

«ΠΑΛΑΙΠΥΛΟΣ» και «HΛΙΑΤΩΡ» στον Δήμο Πύλου-Νέστορος

 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΩΝ Δ.Σ ΤΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΣΥΜΠΡΑΞΕΩΝ «ΠΑΛΑΙΠΥΛΟΣ» & «ΗΛΙΑΤΩΡ» ΣΤΗΝ ΠΥΛΟ

Την Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2013 πραγματοποιήθηκαν οι συνεδριάσεις των Διοικητικών Συμβουλίων των Αναπτυξιακών Συμπράξεων «ΠΑΛΑΙΠΥΛΟΣ» και «HΛΙΑΤΩΡ». Οι συνεδριάσεις στις οποίες συμμετείχαν τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Συμπράξεων, έλαβαν χώρα στην Δημαρχείο του Δήμου Πύλου-Νέστορος και το συντονισμό αυτών είχαν ο Δήμαρχος Πύλου – Νέστορος, κ. Δημήτριος Π. Καφαντάρης και ο Δήμαρχος Μεσσήνης, κ. Στάθης Αναστασόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «ΠΑΛΑΙΠΥΛΟΣ» στο πλαίσιο των ΤΟΠΕΚΟ με περιοχή παρέμβασης το Δήμο Πύλου – Νέστορος, οι εταίροι ενημερώθηκαν για την πορεία υλοποίησης του έργου και συζητήθηκε η εξέλιξη των δράσεων για την καλύτερη υποστήριξη των ανέργων σε τοπικό επίπεδο.

Στη συνέχεια, συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο της Αναπτυξιακής Σύμπραξης Νοτιοδυτικής Μεσσηνίας «ΗΛΙΑΤΩΡ», το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο των ΤΟΠΣΑ, με θέματα την ενημέρωση των φορέων για την πορεία ένταξης της Πράξης και τις επόμενες ενέργειες που πρέπει να πραγματοποιηθούν.

Οι εταίροι ανταποκρίθηκαν με συνέπεια στις προσκλήσεις των Συμπράξεων με απώτερο κοινό στόχο τον καλύτερο σχεδιασμό και σκοπό την καλύτερη δυνατή υποστήριξη των ανέργων και ευάλωτων κοινωνικών ομάδων της ευρύτερης περιοχής.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου