6.7.13

Skoda club Πελοποννήσου - Summer event-open day

Το Skoda club Πελοποννήσου διοργανώνει Summer event-open day, ημέρα κοινού, για όλους τους φίλους των Skoda και για όσους θέλουν να παρευρεθούν- ανεξαρτήτως μάρκας αυτοκινήτου- με την ευκαιρία της έλευσης της νέας Octavia από τη Skoda. 
Την Κυριακή 14 Ιουλίου δίνουμε ραντεβού σ'έναν τόπο ιστορικό, φημισμένο,σε μια από τις ευφορότερες περιοχές της Ελλάδας και ένα από τα κυριότερα τουριστικά κέντρα: στην Αρχαία Επίδαυρο! 
Θα γίνει επίσημη παρουσίαση της νέας Octavia αλλά και τεχνική ανάλυση από το τεχνικό τμήμα της Skoda Interauto - η οποία πάντα φροντίζει να μας ενημερώνει για τα αμάξια που αγαπάμε, από το πιο μικρό χαρακτηριστικό τους ως τις πιο αξιοσημείωτες τεχνικές ικανότητές τους.
Η πρώτη αυτή παρουσίαση του νέου μοντέλου εννοείται πως θα συνοδευτεί και από test drive, ως μια πρώτη γεύση των δυνατοτήτων του νέου θαύματος της αγαπημένης μας μάρκας αυτοκινήτων. 
Το Skoda Club Πελοποννήσου καλεί όλους τους φίλους των τεσσάρων τροχών να γνωρίσουν από κοντά τη νέα γενιά Octavia σ' έναν τόπο που η σύγχρονη πραγματικότητα αγκαλιάζει την αρχαία ιστορία!!! 
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά το Δήμαρχο Επιδαύρου κύριο Γκάτσιο Κωνσταντίνο και τον Αντιδήμαρχο κύριο Αγγέλου Δημήτρη για την πολύτιμη βοήθειά τους και για την παραχώρηση του χώρου- δίπλα στη θάλασσα-που θα φιλοξενήσει τη μεγάλη αυτή καλοκαιρινή οργάνωση! 
Ελάτε να μεγαλώσουμε την παρέα μας φέρνοντας τους φίλους και τ' αγαπημένα σας πρόσωπα.
 Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι. Κυριακή 14/7, στις 10:30 το πρωί, στην πλατεία της αρχαίας Επιδαύρου. 
Να είστε όλοι εκεί!!!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου