10.8.13

Πιάστηκε στα… πράσα η σκανδαλιάρα δήμαρχος- ΒΙΝΤΕΟ

Ασυγκράτητη ήταν μία Βελγίδα αναπληρώτρια δήμαρχος. Οι «ορμές» της όμως στάθηκαν αιτία για να διασυρθεί δημόσια, καθώς πιάστηκε στα… πράσα να απατά τον σύζυγό της με συνάδελφο, μέσα στο δημαρχείο!
Η Ελς Ουτερχόεβεν με τα κατορθώματά της ανάγκασε τους Βέλγους να ασχοληθούν με την μικρή πόλη Χόιελααρτ. Ένας πολίτης βρέθηκε, για άγνωστο λόγο, στο δημαρχείο τα ξημερώματα και κατέγραψε τις ερωτικές περιπτύξεις της γυναίκας με τον επικεφαλής της τοπικής πολιτικής κίνησης «Open VLD».
Mάλιστα τη στιγμή της απόλαυσης η άτακτη Δήμαρχος αντελήφθη την παρουσία του… αδιάκριτου κάμεραμαν και ο διάλογος που ακουλούθησε ήταν απολαυστικός:
-«Τι κάνεις εσύ εδώ;», φαίνεται να λέει. «Είμαι η Δήμαρχος της πόλης».
-Απάντηση: «Οχι δεν είσαι εσύ η Δήμαρχος. Εσύ να μου πεις τι κάνεις εδώ».
-Δήμαρχος: «Σου είπα, είμαι η Δήμαρχος».
-«Ναι φυσικά. Και τι κάνεις εδώ στις 2 το βράδυ;».
-Δήμαρχος: «Μπορώ να μάθω το όνομα σου; Θέλω να δω την ταυτότητα σου!».
-«Δεν έχεις κανένα δικαίωμα, δεν είσαι αστυνομικός».
Το βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα η εφημερίδα «Het Laatste Nieuws», δημοσιογράφοι της οποίας επικοινώνησαν με την πρωταγωνίστρια του σκανδάλου, η οποία όμως αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο.
Τώρα η Ουτερχόεβεν, η οποία αναπλήρωνε αυτές τις ημέρες τον δήμαρχο Τιμ Βάντενπουτ που κάνει διακοπές, θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο. Πάντως δεν είναι η πρώτη «θερμή» δήμαρχος του Βελγίου. Τον Αύγουστο του 2011 η Ιλσε Ούτερσποτ, που κατέχει αυτή τη θέση στο Ααλστ, είχε σκανδαλίσει τους πάντες όταν αποφάσισε να κάνει σεξ με τον σύντροφό της στην κορυφή ενός πύργου, αλλά για κακή της τύχη την κατέγραψαν τουρίστες που δημοσίευσαν το βίντεο στο ίντερνετ.
 Δείτε το video

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου