16.8.13

Π. Καψής: Κανένα «μαγείρεμα» στη μοριοδότηση

Δεν έγινε ούτε ήταν δυνατόν να γίνει το παραμικρό «ρουσφέτι», το παραμικρό «μαγείρεμα», επισημαίνει ο υφυπουργός για τη Δημόσια Τηλεόραση, Παντελής Καψής, σχετικά με τις ενστάσεις της ΠΟΣΠΕΡΤ σε ό,τι αφορά τη διαδικασία μοριοδότησης όσων έκαναν αίτηση να προσληφθούν στον μεταβατικό φορέα της Δημόσιας Τηλεόρασης.

Όπως τονίζει ο κ. Καψής: «Η διαδικασία και η επεξεργασία των στοιχείων έγινε αποκλειστικά ηλεκτρονικά, χωρίς την παραμικρή δυνατότητα παρέμβασης. Ο πίνακας που δημοσιοποιήθηκε έγινε με βάση τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στην αίτηση. Δεν είναι πίνακας προσληφθέντων. Για να γίνει η πρόσληψη τα στοιχεία αυτά θα ελεγχθούν, και όσοι υπογράψουν σύμβαση θα υπογράψουν και υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχουν άλλη απασχόληση».

Η αναφορά σε «λάθη», σημειώνει ο κ. Καψής, αφορά την πιθανότητα να έχουν δοθεί λανθασμένα ή ανακριβή στοιχεία από κάποιους υποψήφιους, ενώ δίνεται η δυνατότητα επανόρθωσης και σε ενδιαφερόμενους οι οποίοι έχουν λησμονήσει να αναφέρουν στοιχεία όπως η προϋπηρεσία ή το πτυχίο, με αποτέλεσμα να έχουν λάβει λιγότερα μόρια από όσα δικαιούνται.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου