23.8.13

ΜΕΣΣΗΝΙΑ-ΟΙ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ

Γράφει: 
Ο Αντώνης Αντωνόπουλος
Δημοσιογράφος-Μέλος ΕΣΗΕΑ
Α΄ Αντιπρόεδρος ΠΣΑΤ

Τα όσα συμβαίνουν σε κεντρικό επίπεδο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όσοι ασχολούνται εκ των πραγμάτων τα παρακολουθούν .Αυτά που συμβαίνουν εδώ και χρόνια όμως σε τοπικό επίπεδο διαμορφώνοντας κατεστημένες νοοτροπίες και παραβιάζονται κάθε έννοια και αρχή κανόνων, περνούν στα ψιλά γράμματα γιατί οι περισσότεροι δεν ασχολούνται και φυσικά επικοινωνιακά δεν πουλάνε. Σιγά τώρα να μην συγκινηθεί ο άλλος με το τι γίνεται σε κάθε νομό στα τοπικά πρωταθλήματα. Εδω θα μου πείτε οι ίδιοι οι παράγοντες τα γνωρίζουν, τα συζητούν, τους ενοχλεί αλλά στο τέλος υποκύπτουν είτε στους εκφοβισμούς ,είτε στις υποσχέσεις!!!

Έτσι μετά τα κεράσματα στα πανηγύρια ο απερχόμενος πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας Άρης Σταθόπουλος εν όψει εκλογών θυμήθηκε και τον πήρε ο πόνος για τα σωματεία του νομού.  
Από την μία παίρνει τηλέφωνα εκφοβίζει και στέλνει μηνύματα καταγραφής σε μαύρα κατάστιχα σε όσους τολμήσουν να βγουν έξω από το μαντρί του και από την άλλη ο ίδιος η υποτακτικοί του εξαγγέλλουν τάματα και λαγούς με πετραχήλια. Όλα αυτά για την ψήφο γιατί μετά όπως ξέρουν οι παράγοντες των ποδοσφαιρικών σωματείων της Μεσσηνίας έχει σκληρό…ρόκ το οποίο ανέχονται χρόνια τώρα.

Πάμε τώρα στο θέμα μας,

Πληροφορήθηκα ότι ο Αρχι-διαιτητής της ΕΠΣ Μεσσηνίας κ. Χρήστος Κώρτσαρης σε πρόσφατη συγκέντρωση των διαιτητών του νομού τους ανακοίνωσε ότι θα υποχρεωθούν να παίξουν και στις τρείς ποδοσφαιρικές κατηγορίες του νομού μας 5 παιχνίδια δωρεάν!!! Θα εισπράξει δηλαδή μόνο η ΕΠΣ τα οδοιπορικά των διαιτητών!!! Δωρεάν λοιπόν 1 παιχνίδι στη Α κατηγορία,2 στην β και 2 στην Γ κατηγορία. Είναι ηλίου φαεινότερο ότι ο αρχι-διαιτητής λειτούργησε κατ εντολή του απερχόμενου προέδρου Άρη Σταθόπουλου.
 Ξέχασε κάτι όμως ο κ. Κωρτσαρης :
1)Με ποιο  δικαίωμα υποχρεώνει τους διαιτητές να αποποιηθούν την αμοιβή τους;
2)Με ποιο δικαίωμα όντας αρχι-διαιτητής εμπλέκεται εμμέσως πλην σαφώς στις επικείμενες εκλογές της ΕΠΣ Μεσσηνίας. 
Αν επιθυμεί τόσο πολύ  να το κάνει οφείλει να παραιτηθεί. 
Δεν έχει κανένα δικαίωμα ως αρχι-διαιτητής να παρανομεί και να προβαίνει σε πράξεις που ούτος η άλλως τον εκθέτουν. Κύριε Κώρτσαρη γνωρίζεται τι σημαίνει να εξαναγκάζεται τους διαιτητές του νομού να παίξουν αγώνες χωρίς απόφαση του Δ. Σ του συνδέσμου;

Επιπλέον καλώ δημόσια τον αρχι-διαιτητή της Ε Π Σ Μεσσηνίας κ. Κώρτσαρη να ενημερώσει την κοινή γνώμη με ποιο δικαίωμα τον διαγραμμένο από τον σύνδεσμο πέρυσι διαιτητή Νίκο Χρονόπουλο (Και έπειτα παράγοντα της Δόξας Μεσσηνίας)τον παρουσίασε εκ νέου ως διαιτητή και του έδωσε μάλιστα το δικαίωμα να κάνει μάθημα στους νεότερους διαιτητές του νου λέγοντας ότι «Έκανε ένα μικρό διάλειμμα»;

Θα θυμίσω στο κ. Κώρτσαρη αλλά και στον Άρη Σταθόπουλο, τη περίπτωση του διαιτητή Σπύρου Κανούλη από την Βόλο που μπλέχτηκε  στις εκλογές της Ε Π Σ Μαγνησίας και τιμωρήθηκε από την ΕΠΟ. 
Φυσικά και ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής θα ενημερωθεί και θα κληθεί να απαντήσει αν μπορούν να ισχύουν δυο μετρά και δυο σταθμά, για το χατίρι του Άρη. Γιατί αλλά δείχνει να πιστεύει.

Θυμίζω επίσης και φρεσκάρω την μνήμη των συμπατριωτών μου παραγόντων στα ποδοσφαιρικά σωματεία ότι ο κ. Άρης Σταθόπουλος έχει κληθεί ως ύποπτος από τον εισαγγελέα. 
Ως φαίνεται όμως θεωρεί κτήμα του την Ε Π Σ Μεσσηνίας και τους εμπλεκόμενους με όποια ιδιότητα «εργαλεία» του. Θεωρεί την Ε Π Σ Άβατο, πέρα από κλειστό κλαμπ.

Υπενθυμίζω φίλε συμπατριώτη παράγοντα ότι όλα αυτά συμβαίνουν εδώ και χρόνια με την δική σου ψήφο και ανοχή.

Μέχρι πότε;

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου