8.8.13

Δήμητρα Αλεξανδράκη:Αυτή η Φωτό έφερε τον επεισοδιακό χωρισμό !


ΤΗΝ ΕΚΑΨΕ ΤΟ ...JAKUZZI ΕΝ ΠΛΩ!!!

Ο Ανδρέας Λάζαρης είναι νεαρός Ελληνο-Αυστραλός επιχειρηματίας που μπορεί το παρουσιαστικό του να τρομάζει εντούτοις είναι πολυμήχανος και μάγκας.
 Ότι χρειαζόταν δηλαδή να έχει ένας άντρας για να καταφέρει να χαλιναγωγήσει το άτακτο Κρητικό άτι που ακούει στο όνομα Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Οι δυο τους ήταν μαζί καιρό. Μάλιστα η Δήμητρα χτύπησε μέχρι και τατουάζ με τ΄όνομά του συντρόφου της στο χέρι. Τι συνέβη κι αυτοί οι δυο χώρισαν;

Οι διακοπές τους ξεκίνησαν επεισοδιακά από το σκηνικό στη συναυλία του Ρέμου στην Πάρο. Κατόπιν το ζευγάρι έσκασε μύτη στη Μύκονο όπως σχεδόν κάθε χρόνο. Ο Andrew είχε την Δήμητρα αρχόντισσα. Με την σουϊτα της και ανέσεις.

Προχθές όμως έγινε η απόλυτη ανατροπή. Το κορίτσι έφυγε απο το δωμάτιο του ξενοδοχείου και επέστρεψε την επόμενη μέρα το πρωϊ στις οκτώ. Είχε κλειστό κινητό όλη νύχτα με αποτέλεσμα ο σύντροφός της να φτάσει στα όρια του. Όταν τελικώς γύρισε στο δωμάτιο και σύμφωνα με μαρτυρίες το νεαρό μοντέλο επικαλέστηκε πονοκέφαλο και πώς είχε την ανάγκη να μέινει μόνη της.

Έλα όμως που λίγες ώρες πριν είχε ποστάρει φωτογραφία στο instagram ν΄απολαμβάνει σαμπάνια μέσα σε jakuzzi εν πλώ;

Τι είχε συμβεί; 

Το κορίτσι για άγνωστό μέχρι τώρα λόγο βρήκε καραβίσια στέγη σε σκάφος πολύ γνωστού νεαρού εφοπλιστή όπου και έμεινε όλη νύχτα.

Ο σύντροφός της δεν άντεξε το παραμύθι και την έδιωξε. Μάλιστα ο τρόπος δεν ήταν και ο καλύτερος δυνατός καθώς οι φωνές τους ακόμη αντηχούν στ΄αυτιά των εργαζομένων στο ξενοδοχείο αλλά και των άλλων πελατών

 Πηγή: nasosblog

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου