30.8.13

Φρούριο η Βίλα Καλτσίδη στην Κορώνη για τον γάμο της χρονιάς

Από σήμερα το τριήμερο γλέντι με πολλές εκπλήξεις
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γάμος θα πραγματοποιηθεί σε κλειστό σχετικά κύκλο με περίπου 150 προσκεκλημένους, αφού θα είναι ο δεύτερος για την 26χρονη Αλίνα.
 Ο πρώτος της γάμος είχε τελεστεί στη Μύκονο το 2010 και τότε η οικογένεια Καλτσίδη είχε επίσης παραθέσει δεξίωση. Οπως λέγεται, στην πλειονότητά τους οι καλεσμένοι θα είναι μέλη των δύο οικογενειών και νεαροί φίλοι των μελλόνυμφων.
Μάλιστα αναμένεται μεταξύ των προσκεκλημένων να είναι και Φαουάζ Γκρουόζι με τις εντυπωσιακές κόρες του Βιολέτα και Αλέγκρα, οι οποίες είναι φίλες της νύφης. Ο Γκρουόζι είναι ιδιοκτήτης του ελβετικού οίκου κοσμημάτων De Grisogono, στον οποίο εργάστηκε το 2012 για έξι μήνες η Αλίνα στον τομέα των δημοσίων σχέσεων. Πριν όμως από αυτό το πόστο, η νεαρή κληρονόμος είχε εργαστεί για πέντε χρόνια και στην οικογενειακή επιχείρηση Eurocement Group.
Η Αλίνα Καλτσίδου κινείται με άνεση μεταξύ Ελβετίας, Παρισιού, Λονδίνου και Μόσχας. Εξαιρετικά λεπτή και κομψή, ντύνεται από διάσημους οίκους μόδας, λατρεύει τον χορό και τα περίτεχνα κοσμήματα, ενώ μεγάλη αδυναμία της είναι το σκυλάκι της, η Βισένκα. Η σχέση της με τον Πάτρικ Ποπράσκι μετρά περίπου έναν χρόνο και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Μάλιστα, μία από τις πρώτες εμφανίσεις του ζευγαριού ήταν το πάρτι του οίκου De Grisogono στο Λονδίνο στις 14 Δεκεμβρίου 2012.
Ο γαμπρός
Ο 31χρονος Πάτρικ Ποπράσκι είναι Ελβετός επιχειρηματίας πολωνικής καταγωγής. Εχει σπουδάσει στο London School of Economics και σήμερα δραστηριοποιείται με έδρα τη Ζυρίχη στον χώρο των κατασκευών και της εμπορίας οίνου.
Ο Ποπράσκι είναι γνωστός στους κοσμικούς κύκλους της Ευρώπης και θεωρείται από τους πολύφερνους γαμπρούς. Στο παρελθόν η 7χρονη σχέση του με την πάμπλουτη Γερμανίδα κληρονόμο Κιάρα Οχόβεν, η οποία έληξε το 2011, απασχολούσε τακτικά τον γερμανικό και τον ελβετικό Τύπο.
Η Αλίνα Καλτσίδου είναι ενθουσιασμένη με τον γάμο, μάλιστα η ίδια ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες σχετικά με τις προετοιμασίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Το νυφικό της πιθανολογείται ότι είναι δημιουργία των Dolce & Gabbana, στους οποίους η νύφη έχει αδυναμία, ή σχέδιο του Λιβανέζου Elie Saab.
Με τη διακόσμηση του χώρου όπου θα φιλοξενηθεί η δεξίωση ασχολήθηκε η μητέρα της αλλά και φημισμένο γραφείο οργανώσεων γάμων του Λονδίνου το οποίο έχει αναλάβει τα πάντα γύρω από τη γαμήλια βραδιά.
Ο γάμος θα είναι πολιτικός και θα τον τελέσει ο δήμαρχος Πύλου Νέστορος, Δημ. Καφαντάρης στους πανέμορφους κήπους της βίλας. Μετά θα ακολουθήσει η δεξίωση, η οποία θα περιλαμβάνει εντυπωσιακά πυροτεχνήματα, ενώ λέγεται ότι μεγάλο καλλιτεχνικό όνομα έχει προσκληθεί για να τραγουδήσει.
Το γλέντι θα είναι τριήμερο και θα περιλαμβάνει αρκετές εκπλήξεις για τους καλεσμένους. Τα μέτρα ασφαλείας είναι ιδιαίτερα αυστηρά και η κατοικία του Φιλάρετου Καλτσίδη έχει μετατραπεί σε φρούριο.
Οπως ισχυρίζονται άνθρωποι της περιοχής, κανείς δεν μπορεί να πλησιάσει από ξηρά αλλά και από θάλασσα, αφού οι άνδρες της φρουράς του «οργώνουν» με τζετ σκι και σκάφη τη θαλάσσια περιοχή μπροστά από το κτήμα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου