14.8.13

ΠΥΛΟΣ- ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΣΜΑΡΑΓΔΗ

Ο Δήμος Πύλου-Νέστορος και η Κοινωφελής Επιχείρηση διοργανώνουν βραδιά αφιερωμένη στον πολυβραβευμένο σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή.

Την Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013 στις 21:00, στον προαύλιο χώρο της Οικίας Τσικλητήρα, στην Πύλο, ο καταξιωμένος σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής θα τιμηθεί από το Δήμαρχο Πύλου-Νέστορος για την προσφορά του στις τέχνες και τον πολιτισμό. Ο πιο δημοφιλής Έλληνας Καλλιτέχνης σύμφωνα με ψηφοφορία η οποία διενεργήθηκε στο διαδίκτυο το 2012, θα βρίσκεται στην Πύλο για να παραστεί στην τιμητική αυτή εκδήλωση.

Βέβαια ο Γιάννης Σμαραγδής δεν έρχεται για πρώτη φορά στο Δήμο Πύλου-Νέστορος καθώς εδώ πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα της ταινίας του «Ο Θεός Αγαπάει το Χαβιάρι». Μετά την ταινία του αυτή, το 2013 σε λίστα στον διεθνή ιστότοπο IMDB ο Γιάννης Σμαραγδής κατατάσσεται δεύτερος μετά τον Μιχάλη Κακογιάννη, στους 20 καλύτερους Έλληνες σκηνοθέτες.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο προαύλιος χώρος της Οικίας Τσικλητήρα θα μετατραπεί σε «θερινό σινεμά» και παρουσία του σκηνοθέτη θα γίνει προβολή της ταινίας «Ο Θεός Αγαπάει το Χαβιάρι».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου