5.8.13

ΟΙΧΑΛΙΑ-Καθορίστηκαν οι αρμοδιότητες της Σ.Ε. Δημοτικής Οργάνωσης ΠΑ.ΣΟ.Κ.

H  νεοεκλεγείσα  Συντονιστική Επιτροπή της Δημοτικής Οργάνωσης Πα.Σο.Κ.  του Δήμου Οιχαλίας συνεδρίασε ,την Κυριακή  4/8/2013 στο Μελιγαλά, και καθόρισε ομόφωνα τις αρμοδιότητες των μελών της .
Γραμματέας εκλέχτηκε ο Περικλής Νίκας.                                                    Αναπληρωτής Γραμματέας ο Φώτης Αντωνακόπουλος.                                     
Υπεύθυνος Οργανωτικού  και Επικοινωνίας ο Περικλής  Λυκόγιαννης.                                              
Υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης ο Παναγιώτης Βέργης.                                                                                                                        Υπεύθυνος Αγροτικού  ο Παναγιώτης Γκότσης.                                     
Στην έναρξη της συνεδρίασης ο Γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Μεσσηνίας Γιάννης Χριστόπουλος ενημέρωσε για τις πολιτικές εξελίξεις και ακολούθησε συζήτηση  όπου κοινή διαπίστωση όλων ήταν πως το ΠΑ. ΣΟ. Κ., αποδεικνύει καθημερινά πως αποτελεί  δύναμη σταθερότητας και ευθύνης και οι όποιες επιλογές του  γίνονται με γνώμονα η πατρίδα μας να ξεπεράσει την οικονομική κρίση και οι Έλληνες με αλληλεγγύη και συνοχή να σταθούμε όρθιοι .
 Καθορίστηκε το πρόγραμμα δράσης της δημοτικής οργάνωσης. 
Συγκεκριμένα  αποφασίστηκε τα πλαίσια της ανασυγκρότησης του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στο δήμο να γίνει μια ανοιχτή συνέλευση  των μελών και φίλων  της δημοκρατικής  παράταξης προκειμένου να συζητηθούν τοπικά θέματα  , να ακολουθήσει επίσκεψη σε όλες τις δημοτικές ενότητες του δήμου και   συνάντηση με τα αυτοδιοικητικά στελέχη μας  στην περιοχή . 
Στη συνεδρίαση συμμετείχε   και το μέλος της Ν.Ε. Στάθης Μακρής.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου