5.8.13

Τόσο αληθινά που σε βάζουν ....σε πειρασμό !!!




O άνθρωπος δεν ζωγραφίζει... «φωτογραφίζει». 
Οταν ένας καλλιτέχνης αφιερώνεται στην φωτορεαλιστική ζωγραφική πάντα εντυπωσιάζει με τους πίνακες του γιατί σε αυτούς θαυμάζει κανείς την ακρίβεια και τη λεπτομέρεια.
Οπως ας πούμε στα έργα του (70αρη) Hilo Chen στα οποία αποτυπώνεται και το παραμικρό: οι σταγόνες που τρέχουν πάνω στο γυναικείο κορμί ή όψη φλοιού πορτοκαλιού που έχουν τα οπίσθια.

Ο Chen κατάγεται από το Ταΐβάν και είναι γνωστός για τα έργα του που ανήκουν στη σειρά «Beach Series» την οποία ξεκίνησε όταν είχε επισκεφτεί ένα αμερικάνικο θέρετρο στα τέλη των 60s. 
Από τότε ο Chen ασχολήθηκε σχεδόν αποκλειστικά με το γυναικείο σώμα δημιουργώντας δύο ακόμα σειρές έργων τις Bedroom Series και Bathroom Series.

Σε αρκετά έργα που έφτιαξε με θέμα τα «κορίτσια στην παραλία» ο Chen επέλεξε να «ζουμάρει» σε συγκεκριμένα σημεία του γυναικείου κορμιού όπως στο στήθος και τα οπίσθια τα οποία αποτύπωσε τέλεια! Βέβαια ο άνθρωπος ρίχνει πολλή δουλειά καθώς για να ολοκληρώσει 4 πίνακες του χρειάζεται ένας χρόνος. 
H gallery που εδώ και χρόνια εκθέτει τη δουλειά του, κοστολογεί τα έργα του στα 36.000 δολάρια για τα μεγάλα και στα 30.000 δολάρια για τα μικρότερα.


























 













ΠΗΓΗ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου