2.8.13

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ-Της είπαν ότι το παιδί της γεννήθηκε νεκρό κι εκείνη το ανέστησε!!! ΒΙΝΤΕΟ

Οι γιατροί της είπαν πως το μωρό της γεννήθηκε νεκρό κι εκείνη ζήτησε να το πάρει στην αγκαλιά της για να το αποχαιρετίσει. 
Το βρέφος γεννήθηκε πρόωρα (στις 27 εβδομάδες), ζυγίζοντας λιγότερο από δύο κιλά...Η μητέρα δεν άφηνε το βρέφος από την αγκαλιά της, λέγοντάς του διαρκώς πόσο το αγαπάει και χαϊδεύοντάς το. 
 Στο πλευρό της ήταν διαρκώς ο σύζυγός της. Για το ζεύγος Ογκ, ήταν μια πολύ μεγάλη απώλεια, καθώς περίμεναν με πολύ μεγάλη λαχτάρα τον ερχομό του γιου τους.
Οι δυο συντετριμμένοι γονείς αρνιούνταν να εγκαταλείψουν το πρόωρο βρέφος, κρατώντας το στην αγκαλιά τους. Μάλιστα, η μητέρα, Κέιτ Ογκ, άρχισε να του τραγουδάει και να του μιλάει. Κάποια στιγμή, το ξετύλιξε από τις κουβέρτες του και το ακούμπησε πάνω της.
Και τότε ήταν που συνέβη αυτό που κανείς δεν περίμενε: Το μωρό έδωσε τα πρώτα σημάδια ζωής.
«Στην αρχή άκουσα έναν περίεργο θόρυβο, σαν κάποιος να πνίγεται. Αμέσως μετά ένιωσα έναν σπασμό πάνω μου και κατάλαβα πως το έκανε το μωρό! Κοίταξα με απορία τον Ντέηβιντ, που κοίταζε έκπληκτος. Ναι, το μωρό είχε ανοίξει τα μάτια του και μας κοίταζε!» δηλώνει πέντε μήνες μετά για το περιστατικό η Κέητ Ογκ.
Το μωρό, πέντε μηνών σήμερα, είναι ένα υγιέστατο αγοράκι, ονόματι «Τζέιμι». Οι γονείς δηλώνουν πανευτυχείς και υπερήφανοι.
«Η σύζυγός μου είναι πολύ έξυπνη. Έκανε αυτό που έκανε ενστικτωδώς. Κι έτσι αναστήθηκε το μωρό μας. Αν δεν το είχε κάνει, τώρα ο Τζέιμι δε θα ήταν μαζί μας», λέει ο πατέρας του μωρού, Ντέιβιντ Ογκ.
Δείτε το βίντεο εδώ:

Visit NBCNews.com for breaking news, world news, and news about the economy
Πηγή: troktiko-blog

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου