7.8.13

ΑΙΣΧΟΣ –Χάσατε πλέον και την ανθρωπιά σας ;

Γράφει ο Κάλχας
Κέντρο ... κοροιδίας το ΚΕΠΑ  Καλαμάτας !
Τελειωμό δεν έχει η ταλαιπωρία των ασφαλισμένων ατόμων με αναπηρία από τη γραφειοκρατία που επικρατεί στη Διεύθυνση Αναπηρίας του ΕΟΠΥΥ, αλλά και στην τοπική γραμματεία του Κέντρου Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕΠΑ).
Η αρμόδια επιτροπή σύμφωνα με καταγγελίες που έφθασαν στο Newsmessinia συνεδρίασε για τελευταία φορά πρίν ....Ενάμισυ χρόνο και είναι άγνωστο το πότε θα ξανασυνεδριάσει !!!
ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΑΤΟΜΑ  ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ !!!
Οι ασφαλισμένοι θεωρούν ότι όλα αυτά γίνονται, διότι ο ΕΟΠΥΥ θέλει να περιορίσει τις αναπηρικές συντάξεις και τα επιδόματα που χορηγεί και εφευρίσκουν διάφορες προφάσεις και αφορμές, έτσι ώστε να μην πιστοποιούνται οι αναπηρίες ασφαλισμένων που βάσει του νόμου και των παθήσεών τους τις δικαιούνται.
Δυστυχώς ο τρόπος που έχουν  δομηθεί τα  ΚΕΠΑ δημιουργεί απίστευτη ταλαιπωρία και δυσβάστακτο οικονομικό κόστος για τα άτομα με αναπηρία και των οικογενειών τους των οποίων : 
α) το ποσοστό αναπηρίας τους πρέπει να επανεκτιμηθεί
β) η αναπηρία ή χρόνια πάθηση εμφανίσθηκε πρόσφατα
ή γ) οι υποθέσεις τους παραμένουν εκκρεμείς αφού δεν είχαν εξεταστεί από τις Υγειονομικές Επιτροπές.
Το κωμικοτραγικό της όλης υπόθεσης  είναι  ότι το ΚΕΠΑ δημιουργήθηκε ....ώστε να λήξει η χρόνια ταλαιπωρία των Ελλήνων αναπήρων από τις ατέρμονες διαδικασίες πιστοποίησης της αναπηρίας τους.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου