29.8.13

Συνελήφθησαν οι βιαστές του ανήλικου Πακιστανού

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί στην Πάλαιρο Αιτωλοακαρνανίας, που κατηγορούνται για ληστεία και βιασμό σε βάρος ανήλικου Πακιστανού

Για ληστεία και βιασμό σε βάρος ανήλικου υπηκόου Πακιστάν, κατηγορούνται από την Αστυνομία ένας 24χρονος Ινδός και ένας 26χρονος Πακιστανός, οι οποίοι συνελήφθησαν στην Πάλαιρο Αιτωλοακαρνανίας. Επίσης, τις ίδιες κατηγορίες αντιμετωπίζουν ακόμα δύο υπήκοοι Πακιστάν, οι οποίοι αναζητούνται.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 16χρονος υπήκοος Πακιστάν κατήγγειλε χθες το βράδυ στο αστυνομικό Τμήμα Βόνιτσας, ότι προχθές το μεσημέρι, μετά από προτροπή του 24χρονου Ινδού, μετέβη σε στάβλο στην Πάλαιρο Αιτωλοακαρνανίας, προκειμένου βοηθήσει σε κτηνοτροφικές εργασίες.
Σύμφωνα με την καταγγελία του ανηλίκου, στον στάβλο τον περίμεναν οι τέσσερις κατηγορούμενοι αλλοδαποί, οι οποίοι τον ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριού και στην συνέχεια τον χτύπησαν με ένα ξύλο. Κατόπιν, σύμφωνα με την Αστυνομία, οι τέσσερις αλλοδαποί ασέλγησαν σε βάρος του 16χρονου και στη συνέχεια του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ.

Έπειτα από τις έρευνες των αστυνομικών, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ο 24χρονος Ινδός και ο 26χρονος Πακιστανός.

Από τον έλεγχο των στοιχείων των δύο συλληφθέντων προέκυψε, σύμφωνα με την Αστυνομία, ότι είχαν εισέλθει και παρέμεναν παράνομα στην Ελλάδα.

Επίσης, και ο 16χρονος στερείτο νομιμοποιητικών εγγράφων, αλλά σύμφωνα με την Αστυνομία δεν θα κινηθεί σε βάρος του διαδικασία απέλασης. Αντίθετα, θα παραδοθεί σε κοινωνική υπηρεσία προστασίας ανηλίκων αλλοδαπών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Λευκάδας, ενώ οι έρευνες για τη συγκεκριμένη υπόθεση συνεχίζονται.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου