24.8.13

Εκτός facebook η Λένα Διβάνη μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε

Ο σάλος που προκάλεσε το επίμαχο σχόλιό της περί «τζαμπατζή» για τον άτυχο 19χρονο Θανάση Καναούτη ήταν τόσο μεγάλος που ανάγκασε τη Λένα Διβάνη να «κατεβάσει» προσωρινά, όπως λέει η ίδια τουλάχιστον, το προφίλ της στο Facebook.
Το περιβόητο σχόλιο της κ. Διβάνη είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων, με αποτέλεσμα πολλοί χρήστες του Facebook να κατακλύσουν με μηνύματα και αρνητικά σχόλια τη σελίδα της στον γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης. Κάτι που, προφανώς, την οδήγησε στην απόφαση να... αποχωρήσει προσωρινά από το δίκτυο.
Η συγγραφέας και πανεπιστημιακός επιβεβαίωσε το γεγονός με ανάρτησή της στο twitter, όπου απάντησε σε φίλη της: «Την απενεργοποίησα προσωρινά. Λίγη ησυχία».
Πάντως, μετά το πρώτο κύμα αντιδράσεων που προκάλεσε το σχόλιό της για τον 19χρονο ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο, για ένα εισιτήριο, η συγγραφέας, με κείμενό της μέσω του protagon.gr, έδωσε μία πρώτη απάντηση, αναφέροντας ότι όταν το έγραψε δεν γνώριζε ότι το παιδί ήταν νεκρό.
Όμως, και αυτό το κείμενό της προκάλεσε, επίσης, θύελλα αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. με τους χρήστες να εξαπολύουν νέα επίθεση και να σχολιάζουν χαρακτηριστικά ότι μία σκέτη συγγνώμη θα ήταν προτιμότερη...

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου