14.9.13

Πάτρα: Το βασίλειο των «λευκών γάμων»

Χοντρές «μπίζνες» για όλα τα γούστα
Από 2.000 έως 5.000 ευρώ η ταρίφα και με ...πολύ σεξ

Σε παράδεισο τω  λευκών γάμων έχει εξελιχθεί η Αχαϊκή πρωτεύουσα με το «μενού» να περιλαμβάνει τιμές για όλα τα γούστα και σε πολλές των περιπτώσεων ανάλογα με τις διαθέσεις των ενδιαφερ&omicro n;μένων για τακτοποίηση.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο τρόπος δράση του κυκλώματος σε ότι αφορά τη νομιμοποίηση παραμονής στην χώρα αλλοδαπών γυναικών. Το κύκλωμα  κινείται στο κέντρο της Πάτρας , στον Άγιο βασίλ ειο και το Ρίον αλλά η χάρη του φτάνει ακόμα και  στην Τριταία και  άλλες περιοχές στην 111.
Η «ταρίφα» ξεκινά από μηδενική βάση και φτάνει έως και τις 5.000 ευρω καλύπτοντας όλα τα γούστα για τις ενδιαφερόμενες.
Πιο ακριβοί είναι η περίπτωση της εξασφάλισης τέλεσης «λευκού γάμου» για αλλοδαπές που ζουν στην Πάτρα και  στη χώρα τους είναι παντρεμένες ή έχουν παιδιά και δεν θέλουν εμπλοκή με άλλου &epsi lon;ίδους καταστάσεις μέσα από τις οποίες πληρώνοντας λιγότερα θα εξασφαλίσουν και το γάμο.
Σε αυτές τις περιπτώσεις ο γάμος γίνεται σε κάποιο Δημαρχείο της περιοχής και μετά δεν υπάρχει καμία επαφή ξανά με τον «σύζυγο».
Το κύκλωμα ωστόσο φροντίζει και γι αυτές τις αλλοδαπές των οποίων το βαλάντιο δεν σηκώνει τέτοια δαπάνη . Σε αυτή την περίπτωση προσφέρει «πακέτο» για την πραγματοποίηση του «λευκού γάμου» π&om icron;υ κοστίζει στην υποψήφια …νύφη 2.000 ευρώ σε μετρητά αλλά συνοδεύεται και από την υποχρέωση δυο με τρεις φορές την εβδομάδα – μέχρι να καλυφθεί το ποσό που υπολείπεται για να συμπληρωθούν τα 5.000 ε υρω – να προσφέρει ερωτικές υπηρεσίες σε πρόσωπα στα οποία την στέλνει το κύκλωμα.
Χοντρές «μπίζνες» για όλα τα γούστα Η πιο …φτηνή λύση είναι αυτή που εξασφαλίζει δωρεάν ένα «λευκό γάμο» υπό την προϋπόθεση, πως η ενδιαφερόμενη από τη στιγμή που θα βγει ως παντρεμένη από την πόρτα κάποιου δημαρχείου της περιοχής, να πιά&si gma;ει αμέσως δουλειά και να προσφέρει ανά πάσα στιγμή ερωτικές υπηρεσίες σε όποιον την στείλει το κύκλωμα.
Λευκοί γάμοι και στον χώρο των ένστολων
Το τελευταίο διάστημα σε επίπεδο Πάτρας και ευρύτερης περιφέρειας ευδοκιμεί και  το «φρούτο» των λευκών γάμων ανάμεσα σε ζευγάρια στρατιωτικών αλλά και ατόμων που υπηρετούν στα σώματα &alp ha;σφαλείας.
Σε αυτή την περίπτωση το κίνητρο είναι η εξασφάλιση για ένα από του δυο,    της συνυπηρέτησης, καθώς αποκτούν το δικαίωμα να μετατεθούν ή αποσπαστούν κοντά στην Πάτρα.
Τα ανταλλάγματα επίσης είναι υψηλά καθώς κι εδώ το τίμημα για την εξασφάλιση της ευνοϊκής μετάθεσης μπορεί να μην είναι σαρκικό αλλά έχει υψηλά οικονομικά στάνταρ.
Δείτε το LINK

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου