12.9.13

Καταπέλτης η εισαγγελέας : Ένοχοι Βίκυ και Άκης

Ολοκλήρωσε την διήμερη αγόρευση της,η εισαγγελέας κα Γεωργία Αδειλίνη

Ζήτησε την καταδίκη των δώδεκα από τους δεκαεννέα κατηγορουμένους

Την ενοχή για όλες τις πράξεις για τις οποίες δικάζονται πρότεινε για τους δώδεκα από τους δεκαεννέα κατηγορούμενους η εισαγγελέας κυρία Γεωργία Αδειλίνη, ολοκληρώντας την διήμερη αγόρευσή της, εν μέσω χείμαρρου κατηγοριών σε ηθικό επίπεδο κατά του Ακη Τσοχατζόπουλου.

Ζήτησε, αναλυτικά, να κηρυχθούν ένοχοι ο Ακης Τσοχατζόπουλος, ο Αστέριος Οικονομίδης, η Φρόσω Λαμπροπούλου, ο Νίκος Ζήγρας, ο Γιώργος Σαχπατζίδης, η Αρετή Τσοχατζοπούλου, η Βίκυ Σταμάτη, ο Γιάννης Σμπώκος, η Ταλίτα - Μαρία Τσεκούρα, ο Οράτιος Μελάς, ο Κωνσταντίνος Αντωνιάδης και ο Γιώργος Κωνσταντάτος.

Ένοχοι, αλλά χωρίς να βαραίνει η κατ´ επάγγελμα τέλεση των αδικημάτων, ζήτησε να κηρυχθούν ο Νικόλαος Γεωργουλάκης, η Γκούντρουν Τσοχατζοπούλου, ο Παναγιώτης Σταμάτης, ο Νίκος Καρατζάς και Φώτης Αρβανίτης.

Σύμφωνα πάντα με την εισαγγελέα, μόνον για τους Παντελή Ζαχαριάδη και Σπύρο Χατζηνικολάου (αμφότεροι εμπλέκονται στα της Torcaso) υπάρχουν αμφιβολίες ως προς τον δόλο τους, ως εκ τούτου πρότεινε την αθώωση τους.

Παράλληλα η εισαγγελέας ζήτησε την απαλλαγή του Άκη Τσοχατζόπουλου για ακίνητο στη Θεσσαλονίκη, του Ζήγρα για τον λογαριασμό των 120 χιλιάδων ελβετικών φράγκων, του Σαχπατζίδη για ακίνητο στη Θεσσαλονίκη, καθώς και της Αρετής Τσοχατζοπούλου για το ακίνητο στην Καλλιθέα. Για τις συγκεκριμένες περιπτώσεις δεν έχουν προκύψει επιβαρυντικά στοιχεία.

Την ενοχή ζήτησε και ο αναπληρωτής εισαγγελέας κ. Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου