28.9.13

Έλενα Ακρίτα για ΧΑ : «Στη μπουζού με την πρεζού»

Δριμεία επίθεση στην Χρυσή Αυγή εξαπέλυσε μέσω του προσωπικού προφίλ της στο Facebook, η δημοσιογράφος και συγγραφέας Έλενα Ακρίτα, η οποία τους τελευταίους μήνες δέχεται φραστικές επιθέσεις από μέλη του ακροδεξιού κόμματος.

Λίγο μετά την είδηση της σύλληψης του επικεφαλής, Νίκου Μιχαλολιάκου και άλλων μελών της Χρυσής Αυγής, η Ακρίτα ανήρτησε στη σελίδα της το παρακάτω σχόλιο: «Στη "μπουζού με την πρεζού" θα πηγαίνει η Ζαρούλια τα τσιγάρα στον άντρα της. Θεία Δίκη».

Αφορμή του σχολίου ήταν η προ δύο μηνών δήλωση της συζύγου του Μιχαλολιάκου, Ελένη Ζαρούλια, η οποία αναφερόμενο στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Δραγασάκη είπε: «Βγήκε από την μπουζού η πρεζού και έμπορος όπλων;».

Στη συνέχεια, ανήρτησε ένα ακόμα εκτενέστερο κείμενο για την επιχείρηση της ελληνικής αστυνομίας, αναφέροντας πως «η Δικαιοσύνη τους περνάει βραχιολάκια για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης». Εξήγησε, μάλιστα, ότι «όταν οι πολιτικοί του συνταγματικού τόξου αρχίζουν να σκοτώνουν, να μαχαιρώνουν, να δολοφονούν τότε να τους κάνουν παρέα».

Άφησε, όμως, αιχμές για την αργοπορία της αντίδρασης από τις ελληνικές αρχές, τονίζοντας: «Άργησε πολύ να κινηθεί η Δικαιοσύνη με τους ναζί. Τουλάχιστον τώρα ας μην κάνουν πίσω».

Δεν παρέλειψε δε να αναφερθεί και στις επιθέσεις που δέχθηκε η ίδια, λέγοντας ότι εδώ και ένα χρόνο έχει στοχοποιηθεί από «αυτούς τους συμμορίτες κι έτρεχα στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να προστατέψω τον εαυτό μου» και όπως αναφέρει επειδή συνέχισε να γράφει «για τους φασίστες και τα συσσίτια του μίσους οι απειλές κλιμακώνονταν».

Καταλήγοντας, επισήμανε: «Οπότε ναι, είναι μια καλή μέρα σήμερα... Για μένα. Την κόρη του Κύπριου και της Μικρασιάτισσας... Για μένα την απόγονο των προσφύγων που κάποιοι αποκαλούσαν "τουρκόσπορους"! Για όλους εμάς... Ή σχεδόν όλους!».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου