19.9.13

Το πολιτικό άλμα επί κοντό … και η πολιτική σύγχυση!!!

Σπάνια συμφωνούσα με τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο της κυβέρνησης Καραμανλή Ευάγγελο Αντώναρο. 
Μας χώριζαν αρκετά.   
Ήταν, όμως και φορές που περιέγραφε τα πράγματα με έναν ξεχωριστό τρόπο που σε έκανε να συμφωνείς μαζί του.
Να, λοιπόν, που με έκανε να συμφωνήσω μαζί του και στην κόντρα που αναπτύχθηκε με το σύμβουλο και αδερφικό φίλο του Πρωθυπουργού, Βουλευτή Επικρατείας, Χρύσανθο Λαζαρίδη.
Ρίχνοντας λάδι στη φωτιά, ο Χρύσανθος Λαζαρίδης, είπε μεταξύ των άλλων ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ανήκει στο συνταγματικό τόξο ως κόμμα.
Την απάντηση δεν την έδωσε κάποιος από το ΣΥΡΙΖΑ αλλά ο Ευάγγελος Αντώναρος που είπε: «΄Οποιος ισχυρίζεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι συνταγματικά αποδεκτό κόμμα είναι επικίνδυνα ανιστόρητος και πολιτικά ανόητος»
Χοντρές κουβέντες που είχαν και συνέχεια αφού ο Ευάγγελος Αντώναρος, επανήλθε και με νεότερο tweet  έγραψε: «Ενημερωτικά επειδή με ρωτούν: Δεν απαντώ ποτέ σε όσους επειδή έχουν περάσει από τόσους πολιτικούς χώρους, έχουν ιδεολογική σύγχυση».
Είπε μια σημαντική αλήθεια αφού βλέπουμε συνέχεια πολιτικούς να κάνουν άλμα επί κοντό πηδώντας από τα αριστερά στα δεξιά και από τα δεξιά στα αριστερά και με επικίνδυνες «φανφάρες» να προσπαθούν και το άλμα τα να δικαιολογούν και την παρουσία τους να κάνουν αισθητή.
Αυτή η τακτική είναι μια από τις πολλές πτυχές της σκοτεινής πλευράς του πολιτικού συστήματος που θέλει να κρυφτεί πίσω από τη φωτεινή πλευρά.
Έλα που τους πήρε είδηση ο κόσμος….
Spartakos

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου