12.9.13

Ώπα ρε …Μπαρκαρούτσο,που λέει και η διαφήμιση.!!!

Από Δήμαρχος ….Κλητήρας 
 Στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης του δημοσίου τομέα, πολλές είναι οι αλλαγές που έχουν φέρει τα πάνω κάτω σε αρκετές υπηρεσίες του δημοσίου εφόσον αρκετοί δημόσιοι υπάλληλοι αναγκάζονται να εμφανιστούν στην εργασία τους του μέχρι σήμερα θα έλεγε κανείς ότι απουσιάζουν σε άδεια διαρκείας, είτε με τη σιωπηρή άδεια της σημαίας είτε λόγω «υπηρεσιακών» υποχρεώσεων, και της σιγουριάς του καθεστώτος «ουδείς με μετακινεί».

Μία ανεπανάληπτη στιγμή που δημοσιογράφος του News4all έγινε μάρτυρας μιας καθόλου τιμητικής στιγμής για τον πρωταγωνιστή της εν λόγω ιστορίας, είναι χαρακτηριστική της νοοτροπίας που διέπει ευτυχώς ελάχιστους.

Σε μία επίσκεψη σε δημόσια υπηρεσία, για ένα πολύ σοβαρό ζήτημα, βρεθήκαμε μπροστά σε διαπληκτισμό όπου ο πρωταγωνιστής με καθόλου ευγενικό τρόπο, πρόσβαλε με πάρα πολύ δυνατό και εξοργισμένο ύφος τους παρισταμένους άνδρες και γυναίκες με εκφράσεις ταπεινωτικές.

Μέχρι εδώ καλά, θα μπορούσαμε να πούμε ότι δεν μας αφορά το θέμα και απλά ήταν μια άτυχη στιγμή όπου άθελα μας γίναμε μάρτυρες μίας λογομαχίας.

Η ιστορία άρχισε να μας αφορά όταν ο εν λόγω κύριος απευθύνθηκε στο ανήλικο παιδί που συνόδευε την αυτόπτη μάρτυρα και πιάνοντας τον από το μάγουλο σαν να τον γνώριζε από χθες του απεύθυνε ακατάλληλες και χυδαίες εκφράσεις για την συγκεκριμένη περίσταση, χωρίς να γνωρίζει το υπόβαθρο του παιδιού που μιλούσε.

Στην έρευνα του δημοσιογράφου για το πρόσωπο που ατυχώς διασταυρώθηκε στο διάδρομο της δημόσιας υπηρεσίας προέκυψε ότι ήταν πρώην δήμαρχος Ορεινής περιοχής της Αρκαδίας ο οποίος φανερά δυσαρεστημένος για την εξέλιξη της καριέρας του ξέσπασε μπροστά σε αγνώστους με μήνυσιμη συμπεριφορά .

Ο τσαμπουκάς και η χυδαιότητα σε μία δημόσια υπηρεσία μείζονος αποστολής δεν συνάδει με τους στόχους της εκάστοτε κυβέρνησης, όποιος κι αν είναι ο κάθε πρώην Δήμαρχος.

Ώπα ρε …Μπαρκαρούτσο,που λέει και η διαφήμιση.


ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου