4.9.13

O μυστικός πρώτος γάμος της Αλίνας Καλτσίδη στη Μύκονο με καλεσμένο τον Πούτιν

Επί εβδομάδες τα ελληνικά μέσα ασχολήθηκαν εκτενώς με τον γάμο-χλιδή που έκανε η κόρη του Ελληνορώσου κροίσου Φιλαρετου Καλτσίδη στη Μεσσηνία, όπου παρά τις φήμες δεν πήγε τελικά ο Πούτιν. 
Ομως η Σίβυλλα αποκαλύπτει σήμερα πως η Αλίνα Καλτσίδη είχε τελέσει και άλλο γάμο, στη Μύκονο, το 2010 όπου είχε παραβρεθεί και ο ρώσος ηγέτης.
Γράφει συγκεκριμένα στην ηλεκτρονική έκδοση του Βήματος για το γάμο που έγινε σε γραφικό εκκλησάκι στη Μύκονο το καλοκαίρι του 2010: «Ακολούθησε δεξίωση στο ξενοδοχείο "Mykonos Blu" στην παραλία της Ψαρού. Προσκεκλημένοι οι οποίοι έφθασαν στο αεροδρόμιο της Μυκόνου με ιδιωτικά αεροπλάνα, ωραίες γυναίκες, αστραφτερά μπιζού. Τότε ανάμεσά στους καλεσμένους βρισκόταν και ο Βλαντιμίρ Πούτιν.
Ο Βλαντιμίρ, οι ευχάριστες ώρες στην Μύκονο και η...Σαντορίνη
Ο Ρώσος ηγέτης παρέμεινε για λίγες ώρες στην Μύκονο. Κάτω από άκρα μυστικότητα. Αυτές τις λίγες όμως ώρες απόλαυσε την διαμονή του στο αιγαιοπελαγίτικο νησί. 
Ο πρώτο γάμος της Αλίνας δεν είχε ευτυχή κατάληξη. 
Οι στενοί φίλοι όμως που βρέθηκαν εκεί θυμούνται ακόμα το glamour μιας τελετής σε...myconian ρυθμούς.
Ο πρώτος γάμος της κόρης του «βασιλιά του τσιμέντου» δεν είχε γνωρίσει δημοσιότητα. Ίσως επειδή ο Τύπος δεν είχε ανακαλύψει ακόμα το ισχυρό επιχειρηματικό background του κ.Φιλάρετου Καλτσίδη.
Ο Ελληνορώσος μπίζνεσμαν ο οποίος σύμφωνα με το περιοδικό "Forbes" είναι ο πλουσιότερος Έλληνας στον κόσμο και ο 22ος πλουσιότερος άνθρωπος στην Ρωσία, έκανε την «πρώτη του εμφάνιση» στην μάλλον βαρετή κοινωνική ζωή της Ελλάδας δύο χρόνια πριν. Όταν σε πολυτελές ξενοδοχείο της Σαντορίνης διοργάνωσε ένα big party για αγαπημένους φίλους από ολόκληρο τον κόσμο.
Λεπτομέρειες...
Στους ενοίκους του hotel είχαν κάνει εντύπωση τα ισχυρότατα μέτρα ασφαλείας. Οι άνδρες της προσωπικής φρουράς του κ. Καλτσίδη ήταν ακροβολισμένοι σε...θάλασσες, βουνά και λαγκάδια.
Ο Αντώνης Ρέμος είχε κληθεί να τραγουδήσει στο private party. Αργότερα ο Τύπος στην Ελλάδα - κυρίως μέσω των media της Μεσσηνίας- ανακάλυψε το κινηματογραφικού τύπου σπίτι στο Βασιλίτσι, το super yacht "Saphire" και διάφορες λεπτομέρειες από το lifestyle ενός πλούσιου αλλά μάλλον φιλήσυχου ανθρώπου...»

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου