5.10.13

19χρονη στη φυλακή γιατί είχε σχέση με ανήλικο κορίτσι!

Μια έφηβη γκέι στη Φλόριντα κατηγορείται ότι είχε σεξουαλική σχέση με ανήλικο κορίτσι και καταδικάστηκε από το ομοσπονδιακό δικαστήριο σε 4 μήνες φυλάκιση καθώς και σε 2 χρόνια κατ'οίκον περιορισμό με ηλεκτρονική παρακολούθηση.
Σύμφωνα με το CNN η 19χρονη Kaitlyn Hunt πριν από ένα χρόνο είχε συνάψει ερωτικές σχέσεις με ένα 14χρονο κορίτσι και τότε της είχε επιβληθεί από το δικαστήριο να μην ξανασυναντήσει το κορίτσι. Η Hunt που παραβίασε τους όρους συνέχισε να συναντάει την 14χρονη με αποτέλεσμα οι γονείς της να κινηθούν δικαστικά εναντίον της.
Τα δύο κορίτσια γνωρίζονταν από το γυμνάσιο και όπως λέεη η μετέρα της Hunt η 14χρονη ήθελε να είναι μαζί της. «Η σχέση των δύο κοριτσιών ήταν συναινετική. Είμαι σίγουρη πως τα κορίτσια δεν ήταν ομοφυλόφιλα το θέμα δεν θα είχε πάρει εθνικές διαστάσεις», είπε η μητέρα της Kaitlyn και συνέχισε:
«Οι γονείς της 14χρονης δεν ήρθαν ποτέ σε μας να συζητήσουμε την κατάσταση και να βρούμε μια λύση. Εγώ έχω αποδεχτεί ότι η κόρη μου έχει κάνει τις επιλογές. Δεν θα μπορούσα ποτέ να εγκαταλείψω το παιδί ή να μηνύσω κάποιον για τις προσωπικές τους επιλογές. Κάποιες φορές όσο και αν θέλεις να αλλάξεις τα πράγματα απλά δεν γίνεται».
Από την άλλη οι γονείς της 14χρονος που είναι έξαλλοι με την Hunt ισχυρίζονται ότι εκείνη κατέστρεψε τη ζωή της κόρης τους και πως την αποπλάνησε.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου