31.10.13

Επίσημη εμφάνιση του Σίμου Κεδίκογλου με την Μεσσήνια αγαπημένη του !


1982896 (2)


ÐÅÉÑÁÉÁÓ - ÔÉÌÇÔÉÊÅÓ ÅÊÄÇËÙÓÅÉÓ ÓÔÁ ÐËÏÉÁ ÔÏÕ ÑÙÓÉÊÏÕ ÓÔÏËÏÕ ÃÉÁ ÔÏÍ ÉÙÁÍÍÇ ÊÁÐÏÄÉÓÔÑÉÁ (EUROKINISSI/ÃÅÙÑÃÉÁ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÕ)

Για άλλους οι καλοκαιρινοί έρωτες έφυγαν μαζί με το καλοκαίρι, όχι όμως για τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου και την 28χρονη Αδαμαντία (Μαντώ) Κόλλια.
Μετά τις καλοκαιρινές τους εξορμήσεις όταν οι  δυό τους είχαν επισκεφθεί ξενοδοχείο της Εύβοιας όπου εθεάθησαν σε ερωτικά ενσταντέ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν δίστασε να επισημοποιήσει ακόμη περισσότερο την σχέση του πηγαίνοντας στον Πειραιά μαζί με Ρώσους αξιωματούχους συνοδευόμενος από την σύντροφό του. Η εκθαμβωτική Μαντώ έκλεψε την παράσταση στο λιμάνι όπου είχε  δέσει το ρωσικό πολεμικό με αφορμή την επέτειο της σύναψης 185 χρόνων διπλωματικών σχέσεων των δύο χωρών. 
Εκεί ήταν και ο ΥΦΕΘΑ Αθανάσιος Δαβάκης και φυσικά ο Α/ΓΕΝ Ευάγγελος Αποστολάκης.
Η 28χρονη ξανθιά από την Μεσσηνία, με σπουδές στα οικονομικά γνωρίστηκε με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο το καλοκαίρι και από τότε είναι αχώριστοι. 
Μάλιστα, οι δυό τους απολάμβαναν συχνά εξορμήσεις, όταν ο κ. Κεδίκογλου μπορούσε να ξεκλέψει χρόνο από τις κυβερνητικές του υποχρεώσεις.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου