25.10.13

Επίθεση στον Τατούλη από την ΠΟΕ-ΟΤΑ

Σκληρή επίθεση εξαπόλυσε η ΠΟΕ-ΟΤΑ στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη και μάλιστα ονομαστικά. 
Ο λόγος είναι η συμμετοχή του Περιφερειάρχη σε μια ελληνογερμανική συνέλευση στη Νυρεμβέργη με θέμα «ο δήμος του μέλλοντος». 
Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της ΠΟΕ-ΟΤΑ Θέμη Μπαλασόπουλο (Αρκάς βλέπετε κι αυτός) η συνάντηση αυτή σκοπεύει «στη διάλυση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και την παράδοσή της στους ιδιώτες».
Η ΠΟΕ-ΟΤΑ τονίζει ότι οι πολίτες πρέπει να ξέρουν ποιοι «… έσπευσαν να σφίξουν το χέρι και να χειροκροτήσουν τον εντεταλμένο της Γερμανικής Καγκελαρίας στην Ελλάδα Χάνς Γιόαχιμ Φούχτελ και των συνεργατών του. Αυτών που σχεδιάζουν, μαζί με τους Έλληνες αιρετούς που παίζουν το παιχνίδι της τρόικας, τη διάλυση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, την απαξίωση του προσωπικού της και εν τέλει το ξεπούλημα της στα ξένα και εγχώρια ιδιωτικά συμφέροντα».
Η ΠΟΕ - ΟΤΑ τονίζει, επίσης, ότι «…οι πολίτες πρέπει  να γνωρίζουν, διότι αύριο θα κληθούν να πληρώσουν πολύ περισσότερα δημοτικά τέλη και φόρους για να θησαυρίζουν σε βάρος τους επιχειρηματίες και εργολάβοι. Πόσο μάλλον όταν επίκεινται Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές».
Στο στόχαστρο της ΠΟΕ-ΟΤΑ εκτός από τον Περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη, μπήκε ο Δήμαρχος Καλλιθέας Κώστας Ασκούνης, οι Δήμαρχοι Θεσσαλονίκης  Γιάννης Μπουτάρης, Καρπενησίου Κώστας Μπακογιάννης και πολλοί άλλοι ακόμη. 

Spartakos

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου