24.10.13

Ο Λαμπρόπουλος πήρε θέση, ο Σαμπαζιώτης τι λέει;

Ενδιαφέρον έχει να γνωρίζει ο κόσμος τη θέση των Βουλευτών του νομού του για το εργοστάσιο στερεών αποβλήτων, που κάποιοι θέλουν να κατασκευάσουν στην Οιχαλία. 
Οι Βουλευτές της αντιπολίτευσης βροντοφωνάζουν, έτσι κι αλλιώς την άποψή τους και για την ουσία του προβλήματος αλλά και για να μαζέψουν τα πολυπόθητα «ψηφαλάκια».
Τα πράγματα δυσκολεύουν για τους κυβερνητικούς Βουλευτές, μιλάμε φυσικά για το Γιάννη Λαμπρόπουλο και το Δημήτρη Σαμπαζιώτη και όχι για τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.
 Κανείς δεν έχει απαίτηση από τον Πρωθυπουργό της Χώρας να βγει να κάνει δηλώσεις. Άλλοι έχουν αναλάβει το έργο αυτό. 
Ελπίζουμε όταν θα μιλήσει ο Πρωθυπουργός μαζί με το λόγο του να ρίξει και τους κεραυνούς του Δία….σε κάποιους τουλάχιστον που με ευκολία χρησιμοποιούν το όνομά του για να νομιμοποιήσουν δικές τους θέσεις και απόψεις. 
Αυτό δεν αφορά τους Βουλευτές. Δεν μπορώ να αντέξω, όμως, άλλο να ακούω, όπου κάθομαι να μου λένε οι συνομιλητές μου, με «ελαφρά την καρδία», την χιλιοειπωμένη φράση: «όταν μίλησα με το Σαμαρά μου είπε…..» και πάει λέγοντας.
Σήμερα πληροφορηθήκαμε για τη θέση του Γιάννη Λαμπρόπουλου στο θέμα της Οιχαλίας. 
Ο Μεσσήνιος Βουλευτής  ξεκαθάρισε ότι
«Τώ­ρα που βρι­σκό­μα­στε στο στά­διο δι­α­βού­λευ­σης, πρέ­πει να γί­νει αν­τι­λη­πτό, ό­τι δεν μπο­ρεί δί­πλα α­πό τα σπί­τια, α­πό γε­ω­τρή­σεις και α­πό πε­ρι­βό­λια να γί­νουν τέ­τοι­ες εγ­κα­τα­στά­σεις. Προ­τεί­νω, α­να­ζή­τη­ση άλ­λης πε­ρι­ο­χής με σε­βα­σμό στο πε­ρι­βάλ­λον, την νο­μο­θε­σί­α μας  και προ­παν­τός την συ­ναί­νε­ση των το­πι­κών κοι­νω­νι­ών».
 Ξεκάθαρη θέση, σταράτα λόγια.
Εγώ, τουλάχιστον δεν έχω ακούσει τη θέση του Βουλευτή Δημήτρη Σαμπαζιώτη. Δεν θέλω να τον αδικήσω, μπορεί και να έχει πάρει θέση, δεν ακούστηκε, όμως, η φωνή του σε όλη τη Μεσσηνία ή δεν πέρασε στα μέσα ενημέρωσης όπως θα έπρεπε.
Καλό, λοιπόν είναι να ξέρουν οι πολίτες και τη δική του θέση. Οι εκλογές έρχονται και δεν πρέπει κανείς να αδικηθεί από το λαό της Μεσσηνίας λόγο έλλειψης πληροφόρησης….

Spartakos

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου