3.10.13

Συλλήψεις σε Αγρίνιο και Πάτρα για σχέσεις με την Χρυσή Αυγή

Συνελήφθη ο πρόεδρος και μέλος Συνδέσμου Εφέδρων

Ο πρόεδρος και ένα μέλος του Συνδέσμου Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων που λειτουργεί στο Αγρίνιο, συνελήφθησαν στο Αγρίνιο, μετά από έρευνες που έγιναν τόσο στις οικίες τους, όσο και στα γραφεία του Συνδέσμου.

Πρόκειται για έναν 42χρονο και έναν 39χρονο που έχουν συλληφθεί για παράβαση του νόμου περί όπλων αφού κατά τις έρευνες βρεθήκαν όπλα, φυσίγγια και άλλα αντικείμενα που εμπίπτουν στις διατάξεις του σχετικού νόμου.

Συγκεκριμένα στην οικία του 42χρονου βρέθηκε ένα δίκανο κυνηγετικό όπλο χωρίς να υπάρχει η απαιτούμενη άδεια.

Στην οικία του 39χρονου βρέθηκαν ένα πιστόλι ρεπλίκα, 50 αβολίδωτα φυσίγγια, δυο φυσίγγια πυροβόλου όπλου, 23 κάλυκες, μια γεμιστήρα πολεμικού τυφεκίου, μια πτυσσόμενη ράβδος και ένα δίκοπο μαχαίρι.

Τέλος στα γραφεία του Συνδέσμου βρέθηκαν ένα φυσίγγιο των 9 mm, 54 κάλυκες όπλων διαφόρων διαμετρημάτων, και δυο απομιμήσεις πιστολιών.

Οι συλληφθέντες αναμένεται σήμερα να οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα του Αγρινίου. Agriniopress.gr



Πάτρα :Συνελήφθη λιμενικός οπαδός της Χρυσής Αυγής

Έρευνες στην Πάτρα πραγματοποίησε το τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων, μετά τις καταγγελίες που έγιναν, για διασύνδεση λιμενικού με την Χρυσή Αυγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας του λιμενικού συνελήφθη, χωρίς όμως να έχει ανακοινωθεί επισήμως, ποια είναι ακριβώς τα ευρήματα, που τον ενοχοποιούν.

Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι άνδρες του τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων, εντόπισαν έξι κούτες με λαθραία τσιγάρα, οι οποίες, όπως ισχυρίστηκε ο λιμενικός, ανήκουν σε συγγενικό του πρόσωπο.

Επίσης, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνες σε σπίτια, για τον εντοπισμό αντικειμένων, που εμπίπτουν στο νόμο περί όπλων και πυρομαχικών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει γίνει τουλάχιστον μία προσαγωγή, ενώ οι έρευνες για την υπόθεση συνεχίζονται.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου