1.11.13

120 ΠΕΑ-Εορτή Αρχαγγέλου Μιχαήλ με πτήσεις F-16 και Τ-6Α

Με πτήσεις επιδείξεως από πολεμικό αεροσκάφος F-16 και εκπαιδευτικό Τ-6Α, θα εμπλουτισθεί ο φετινός εορτασμός στην Καλαμάτα για τη μνήμη του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας, Αρχαγγέλου Μιχαήλ, ο οποίος θα διαρκέσει από την Πέμπτη 7 έως και την Κυριακή 10 Νοεμβρίου.
Η Ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 «Ζευς» θα πραγματοποιήσει επίδειξη την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου και ώρα 12.00 στην 120 Πτέρυγα Εκπαιδεύσεως Αέρος/Αεροπορική Βάση Καλαμάτας
Επίσης, η Ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους T-6A «Δαίδαλος», από Μοίρα που εδρεύει στο πολεμικό αεροδρόμιο Καλαμάτας, την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου και ώρα 14.00 θα πραγματοποιήσει επίδειξη στην 120 ΠΕΑ. Επίδειξη με ίδιου τύπου αεροσκάφος θα γίνει και την Κυριακή 10 Νοεμβρίου και ώρα 12.00 στην Αεροπορική Βάση Καλαμάτας
Σημειώνεται πως οι επιδείξεις, κατά περίπτωση, ενδέχεται να αλλάξουν ώρα πραγματοποίησης ή να ματαιωθούν λόγω καιρικών συνθηκών.
Πριν την επίδειξη της Παρασκευής, ανήμερα την εορτή του Αρχαγγέλου Μιχαήλ και ώρα 11.15 θα τελεσθεί δοξολογία στο πολεμικό αεροδρόμιο Καλαμάτας, την οποία θα ακολουθήσει επίσκεψη στη στατική και φωτογραφική έκθεση. Την προηγουμένη και ώρα 9.00, στην πλατεία Μητροπολίτου Χρυσοστόμου Δασκαλάκη (Φραγκόλιμνας) θα τελεσθεί επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο Μεσσηνίων Πεσόντων Αεροπόρων.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου