2.11.13

« Μαλιοτραβήχθηκαν » σύντροφος και σερβιτόρα για τα μάτια του 30αρη

Σύντροφος και σερβιτόρα… σήκωσαν όλη την καφετέρια στο πόδι, το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου και μάλιστα ο ιδιοκτήτης και οι θαμώνες είδαν κι έπαθαν μέχρι να καταφέρουν να τις χωρίσουν και να σταματήσει ο καυγάς! 
Όλα συνέβησαν σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος που λειτουργεί κοντά στα ΤΕΙ της Πάτρας όπου ανάμεσα στους πελάτες βρισκόταν και η γυναίκα με τον σύντροφό της, ηλικίας και οι δύο γύρω στα 30. 
Είχαν καθίσει στο μπαρ και ακριβώς δίπλα στη θέση απ’ όπου η σερβιτόρα έπαιρνε κάθε τρεις και λίγο τις παραγγελίες για να τις πάει στα τραπέζια. Το θέμα είναι πως ο σύντροφος φαίνεται να «γυάλισε» στη νεαρή γκαρσόνα η οποία μάλλον αδιαφορούσε για την παρουσία της ερωμένης του και πιστεύοντας πως δεν γινόταν αντιληπτή τον προκαλούσε με τις πονηρές ματιές της. 
Το σκηνικό επαναλαμβανόταν για αρκετή ώρα αλλά το χειρότερο ήταν πως συνδυάστηκε και από… σκουντήματα κάθε φορά που η γκαρσόνα πλησίαζε το σημείο του μπαρ για να πάρει τις παραγγελίες, δίπλα ακριβώς από τον άνδρα. 
Μόνο που δεν υπολόγισε καλά στο κατά πόσον η συνοδός του αντιλαμβανόταν τι συνέβαινε. 
Και όπως αποδείχθηκε είχε αντιληφθεί τα πάντα εξ αρχής και δεν άργησε η στιγμή της… έκρηξης! Την τελευταία φορά που η σερβιτόρα τόλμησε να ρίξει όλο το βάρος του κορμιού της πάνω στον νεαρό που καθόταν με τη σύντροφό του στο μπαρ, η τελευταία άρπαξε το ποτήρι με το freddo και έλουσε με τον καφέ την γκαρσόνα!
Αδυνατούσαν να τις χωρίσουν!
Οι θαμώνες έστρεψαν το βλέμμα τους στο σημείο παρακολουθώντας «παγωμένοι» τη σκηνή και περιμένοντας να δουν την επόμενη κίνηση. Η οποία δεν άργησε να «έρθει», με την συνοδό να κατεβαίνει από το σκαμπό της και με όλη της τη δύναμη να σπρώχνει προς τα πίσω την σερβιτόρα, χρησιμοποιώντας εναντίον της ακατανόμαστους χαρακτηρισμούς. 
Ο σύντροφός της αντέδρασε στιγμιαία προσπαθώντας να την ηρεμήσει, αλλά μάταια. Μιας και η γκαρσόνα αντέδρασε κι εκείνη βρίζοντας και πετώντας προς το μέρος της συντρόφου του τον δίσκο. Έτσι οι δύο νεαρές αρπάχτηκαν από τα μαλλιά και έκαναν σαν μαινόμενοι ταύροι με αποτέλεσμα να είναι αδύνατο να τις χωρίσουν. 
Ο άγριος καυγάς των γυναικών συνεχίστηκε για περίπου δέκα λεπτά και κόντεψε να… διαλυθεί το κατάστημα!
 Εν τέλει υπεύθυνος και θαμώνες απομάκρυναν τις γυναίκες βάζοντας τέλος στο επεισόδιο…
dete.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου