16.11.13

Όσοι " ονειρεύονται " καρέκλες ...τραβούν για ΣΥΡΙΖΑ !

«Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΜΕΝΗΣ ΧΩΡΑΣ» 
Αριστερή κυβέρνηση τον Μάιο «βλέπει» η Θεοδώρα Τζάκρη
Αριστερή κυβέρνηση τον Μάιο «βλέπει» η Θεοδώρα Τζάκρη
Κάνοντας «άνοιγμα» στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και υπερασπίζοντας την πολιτική που άσκησε η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου και η οποία οδήγησε στο Μνημόνιο, η διαγραφείσα από το ΠΑΣΟΚ βουλευτής Πέλλας Θεοδώρα Τζάκρη προβλέπει, σε άρθρο της στην «Εφημερίδα των Συντακτών», ότι ο πρωθυπουργός «θα παραδώσει τον Μάιο τα κλειδιά μιας καμένης χώρας σε αριστερή κυβέρνηση».
«Αυτή η κυβέρνηση ούτε θέλει ούτε μπορεί να κάνει κάτι διαφορετικό από το να εξαπατά επικοινωνιακά τον ελληνικό λαό», ισχυρίζεται, στο άρθρο της, η κ. Τζάκρη, προσθέτοντας: «Γι' αυτό και θεωρώ πως ακολουθεί πλέον την πολιτική της καμένης γης».
Κατά την πρώην υφυπουργό, «ο κ. Σαμαράς θα παραδώσει τον Μάιο σε μια αριστερή κυβέρνηση τα κλειδιά μιας καμένης χώρας με στρογγυλεμένα νούμερα».
Η ίδια χαρακτηρίζει «πολιτική στάση» την απόφασή της να υπερψηφίσει, την περασμένη Κυριακή, την πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ και, θέλοντας να δικαιολογήσει τις εις βάρος της αιχμές, ότι κινήθηκε με προσωπικά κίνητρα, υποστηρίζει ότι είχε εκφράσει αντιρρήσεις στα όργανα του κόμματός της.
Ενδιαφέρον, ωστόσο, παρουσιάζει η προσπάθεια της να αποκρούσει την κριτική που δέχθηκε για την τωρινή διαφοροποίηση της, όταν, ως υφυπουργός στην κυβέρνηση Παπανδρέου, ψήφιζε αναντίρρητα όλο το φάσμα των μνημονιακών νόμων.
«Παρά τα τεράστια λάθη και τις μεγάλες κοινωνικές αδικίες, δεν υπήρχε εύκολος δρόμος να αλλάξεις το 2010 μια οικονομία που βρισκόταν σε ύφεση ενώ ξόδευε 36 δισ. ευρώ περισσότερα απ' όσα εισέπραττε, με ένα δυσθεώρητο εμπορικό έλλειμμα και επί της ουσίας σε ξένο νόμισμα», γράφει η ανεξάρτητη πλέον βουλευτής.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου