21.11.13

Νέος εξοπλισμός στο Νοσοκομείο Καλαμάτας !

Παρελήφθησαν σήμερα Πέμπτη 21/11/2013 από το Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας τρεις (3) νέοι σύγχρονοι υπέρηχοι γενικής χρήσης συνολικού προϋπολογισμού 180.000 €.

Τα νέα συστήματα υπερηχοτομογραφίας έρχονται να καλύψουν ανάγκες του γυναικολογικού και ακτινολογικού τμήματος καθώς και του ιατρείου μαστού.

Η σημερινή παραλαβή των υπερήχων εντάσσεται στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού και της γενικότερης ουσιαστικής αναβάθμισης του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού που πραγματοποιείται στη Νοσηλευτική Μονάδα Καλαμάτας τα τελευταία δύο χρόνια.

Σημειώνεται ότι η προμήθεια του ανωτέρω ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού πραγματοποιείται μέσω της αξιοποίησης των κοινοτικών πόρων του ΕΣΠΑ.

Με αφορμή τη σημερινή εξέλιξη ο Διοικητής του Γ.Ν.Μεσσηνίας κ.Γεώργιος Μπέζος δήλωσε:

« Καθημερινά καταβάλλεται στο Νοσοκομείο μας, από όλο το ανθρώπινο δυναμικό, μία μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να αναβαθμίσουμε την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας που προσφέρει το Νοσοκομείο μας σε μία περίοδο κρίσης και οικονομικών δυσκολιών.

Σε αυτό το στρατηγικό στόχο συμβάλλει καθοριστικά και ο νέος σύγχρονος ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός που παραλαμβάνουμε μέσω της αξιοποίησης των πόρων του ΕΣΠΑ. Με την σημερινή παραλαβή των τριών νέων υπερήχων ανοίγει ο δρόμος προκειμένου στο Νοσοκομείο μας να πραγματοποιεί και νέες εξετάσεις, σε άμεσο χρονικό διάστημα, όπως Doppler, triplex, για τις οποίες μέχρι σήμερα οι ασθενείς μεταφέρονται στον ιδιωτικό τομέα.

Ο καθημερινός αυτός αγώνας για καλύτερες υπηρεσίες υγείας από το Νοσοκομείο μας θα συνεχιστεί με τους ίδιους και εντεινόμενους ρυθμούς.

Συγχαρητήρια σε όλο αυτό το υπέροχο ανθρώπινο δυναμικό του Νοσοκομείου μας»

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου