8.11.13

ΜΕΣΣΗΝΙΑ-Επιχείρηση "σκούπα" της ΕΛ.ΑΣ-Οκτώ συλλήψεις

Συνελήφθησαν οκτώ (8) άτομα, προσήχθησαν σαράντα (40) και έ γινε έλεγχος σε εκατόν σαράντα οκτώ (148)
Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε εκατόν ογδόντα τρία (183) οχήματα, ενώ βεβαιώθηκαν συνολικά ογδόντα (80) παραβάσεις
Κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης και δισκία που εμπίπτουν στη Νομοθεσία για τα ναρκωτικά
Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε σήμερα (8.11.2013) από το πρωί έως το μεσημέρι, αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας και της Μεσσήνης Μεσσηνίας, η οποία οργανώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον γενικό επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε εκατόν σαράντα οκτώ (148) άτομα, εκ των οποίων ογδόντα ένα (81) ημεδαποί και εξήντα επτά (67) αλλοδαποί, καθώς και σε εκατόν ογδόντα τρία (183) οχήματα.
Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά σαράντα (40) άτομα, από τα οποία είκοσι τρία (23) ήταν ημεδαποί και δεκαεπτά (17) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν οκτώ (8) άτομα.
Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι:
  • Ένας (1) ημεδαπός, για ναρκωτικά.
  • Ένας (1) ημεδαπός ΡΟΜΑ και ένας (1) αλλοδαπός, γιατί σε βάρος τους εκκρεμούσαν Εντάλματα Σύλληψης.
  • Ένας (1) ημεδαπός ΡΟΜΑ, για καταδικαστικά έγγραφα.
  • Δύο (2) ημεδαποί, για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού.
  • Δύο (2) αλλοδαποί, γιατί διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.
Κατά την επιχείρηση, βεβαιώθηκαν συνολικά εβδομήντα δύο (72) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και οκτώ (8) παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, ενώ κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης βάρους -13- γραμμαρίων, καθώς και -28- δισκία που εμπίπτουν στη Νομοθεσία για τα ναρκωτικά.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.
Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου