29.11.13

Απαγορεύονται οι πορείες στο κέντρο της Αθήνας το Σάββατο



Επιτρέπονται οι συγκεντρώσεις, αλλά απαγορεύονται οι πορείες στο κέντρο της Αθήνας, για αύριο Σάββατο, οπότε και ήταν προγραμματισμένες συγκεντρώσεις αντιφασιστών και μελών της Χρυσής Αυγής, "για λόγους δημόσιας ασφάλειας" όπως αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας.

Ειδικότερα, το Σάββατο 30 Νοεμβρίου θα συγκεντρωθούν αντεξουσιαστές και αντιφασίστες, στις 4:00 το απόγευμα, στο Μοναστηράκι και τα Προπύλαια. Ενώ, μέλη της Χρυσής Αυγής θα συγκεντρωθούν στις 7:00 το απόγευμα, στο Σύνταγμα.

Ωστόσο, οι συγκεντρώσεις αυτές δεν θα εξελιχθούν σε πορείες, καθώς η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, αποφάσισε να απαγορεύσει όλες τις πορείες, για αύριο το απόγευμα, στο κέντρο της Αθήνας, υπό το φόβο επεισοδίων.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας: «Με Απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής οι συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιηθούν αύριο στην πλατεία Συντάγματος, την πλατεία Μοναστηρακίου και τα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών, δε θα επιτραπεί να εξελιχθούν περαιτέρω σε πορείες, για λόγους δημόσιας ασφάλειας. Διευκρινίζεται ότι η παραπάνω Απόφαση, δεν θίγει το δικαίωμα της συγκέντρωσης».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου