29.11.13

Υπερψηφίστηκε η τροπολογία για την εξεταστική στα ΑΕΙ

Με τους εκπροσώπους των διοικητικών υπαλλήλων του ΕΜΠ αναμένεται να συναντηθεί σήμερα το μεσημέρι, ο υπουργός Παιδείας.

Χθες ο Κ. Αρβανιτόπουλος σχολίασε με σκληρή γλώσσα σχολίασε την απόφαση των διοικητικών υπαλλήλων του πανεπιστημίου Αθηνών να προχωρήσουν σε νέα απεργία κάνοντας λόγο για ομηρία και αφήνοντας αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

«Το πανεπιστήμιο Αθηνών παραμένει παρανόμως κλειστό» τόνισε σε δηλώσεις του απόψε και πρόσθεσε: «Μια μικρή μειοψηφία υπαλλήλων συνεχίζει να κρατάει σε ομηρία καθηγητές, φοιτητές αλλά και τη μεγάλη πλειοψηφία των συναδέλφων τους. Σήμερα μια μικρή ομάδα του ΑΝΤΑΡΣΥΑ και του ΣΥΡΙΖΑ εξαφάνισαν την κάλπη στη γενική συνέλευση για να εκβιάσουν αποφάσεις δια βοής γιατί επιδιώκουν το χάος. Διάλογος όμως με το πανεπιστήμιο κλειστό δεν γίνεται. Η πολιτεία ούτε συναλλάσσεται, ούτε εκβιάζεται».

Στο μεταξύ, υπερψηφίστηκε στη Βουλή με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, η τροπολογία του υπουργείου Παιδείας με την οποία μεταξύ άλλων δίνεται η δυνατότητα σε όλους τους φοιτητές των ΑΕΙ, να εξεταστούν κατά την εξεταστική περίοδο του Φεβρουαρίου και του Ιουνίου του 2014, σε όλα τα μαθήματα που οφείλουν, ανεξαρτήτως εάν αυτά έχουν διδαχθεί το χειμερινό ή το εαρινό εξάμηνο. 

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου